Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper, sağ bek, 2 orta saha (8.5 ve 6 no) ve kaleci. Minimum 5 transfer yapmamız lazım ki Şampiyonlar Ligi'nde rotasyonlu bir kadromuz olsun. Defansif zaaflar yaşamayalım. Haberlere bakıyorum. Stoper kaleci belki sağ bek diyip sayıyı 2 max 3 e indiriyolar. Büyük planlama hatası var. İnşallah birileri bu durumun farkındadır.
Toreira, Lemina ikilisinden birine bişey olsa orda oynatacak adam yok.
Orta sahada Sara hücum hattına göre sönük kalıyo. Oraya Milot profili bir adam lazım. Presten cıkacak. Hızlı atağa çıkaracak, bağlantı kuracak biri.
Stoper böyle devam ederse ünyay belkide şans eseri kurtarıcımız olacak ama oda tecrübesiz. İllaki bize olumsuz geri dönüşü olacak bir yerde.
Sağ bek yok...
Kaleci yok..
Sana ve Oshimen pekte bişey değiştirmeyecek yani. Geçen seneden tek fark Sane şuan. Savunmamızda sorun var. Orta sahada bağlantı oyununu kuracak oyuncu yok. Mertens de gitti. Geçen sene yine Lemina olayı taraftar onca süre uyardı en sonunda hoca dinledi de ucuz kurtardık. Şuan ikinci olan ve Feyenord ile oynacak olan. Oshimen Sane alamamamış bir takımda olabilirdik.
Anlayamıyorum. Bu eksikleri taraftar görüyor. Onca yönetici, hoca ve teknik sorumlular bu basit şeyleri göremiyo mu gerçekten. Bana çok ilginç geliyo.
Eğer birileri bu anlattığım şeyleri göremiyosa ve aksiyon alınmıyosa yine Avrupa'da elimize verecekler...
Ki hoca orta saha bakmıyoruz dedi. Büyük skandal... Maksat planını ifşa etmemekse anlarım ama bana pek öyle gelmedi

Son düzenleme:
Korkuyorum.. Herkes bunu dillendirmezse rezalet loading ben diyim.
5 transfer lazım 3 değil...
Kaleci
Stoper
Sağ bek
6 no
8.5 no
Biz taraftarlar bunları uyandırmazsak yandık. Bişeyler yapmamız lazım.. Ağustos geldi eksikler devam, yetmezmiş gibi eksiklerle ilgili eksik tespit var birde bu daha tehlikeli. Ben uyariyim. Lemina olayı gibi buda. Ufaktan yangına başlayıp 3 değil 5 transfer lazım gerçeğini bunların kafasına sokmak lazım. Hoca dahil

Ekli dosyalar

• IMG_0240.webp
    IMG_0240.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 20
Korkuyorum.. Herkes bunu dillendirmezse rezalet loading ben diyim.
5 transfer lazım 3 değil...
Kaleci
Stoper
Sağ bek
6 no
8.5 no
Biz taraftarlar bunları uyandırmazsak yandık. Bişeyler yapmamız lazım.. Ağustos geldi eksikler devam, yetmezmiş gibi eksiklerle ilgili eksik tespit var birde bu daha tehlikeli. Ben uyariyim. Lemina olayı gibi buda. Ufaktan yangına başlayıp 3 değil 5 transfer lazım gerçeğini bunların kafasına sokmak lazım. Hoca dahil
5 + Sazdağı yapsak iyi olur. Kaan'ı sağ bekte bir maçta bile görmek istemiyorum.

5 az 7 transfer yapalım :D m
llet kafayı yemiş her sene 10 adamla mı değiştircez takımı

5 az 7 transfer yapalım :D m
llet kafayı yemiş her sene 10 adamla mı değiştircez takımı

Dediğine katılıyorum ama burada zaten sorun olan bölgeler için konuşunca ortaya gerçekten 4 transfer gerekliliği çıkıyor.

1- Kale
Senin çeyrek asırdır kaleni koruyan efsanen artık yok. Yedek kalecin Günay var sadece. Ve buraya ŞL seviyesi bir kaleci lazım.

2- Sağ Bek
Franky ve Jelert gittiği an takımda asıl mevkisi sağ bek olan 1 tane adam kalmıyor. Kaan orjin 6 numara, Sallai desen kanat oyuncusu. Sadece sağ beki yedekleyebilirler.

3- Sol Stoper
Şuan Apokerim'in performansının dışında takımda Sanchez ve Arda Ünyay dışında stoper yok. Apokerim'in ister önüne olsun ister rotasyona olsun, hızlı bir sol stoper şart.

4- Rotasyon orta saha
Mertens gitti. Berkan gidiyor. Kerem D. gitti. Elinde şuan Lemina-Torreira-Sara-Kaan ve Efe Akman var orta saha rotasyonu için. Yani mevcut denklemde sezon böyle geçer mi? Geçmez. Buraya genç oyuncu kuralına da uyacak, kiralık falan gelebilecek ve rotasyona dahil olacak, genç dinamik bir oyuncu çok iyi gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt