Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelik mevkilere göre gidiyorlar bu sene.

İlk aşama bitti, şimdi kaleci sağ bek

Sonra da stoper ve orta saha

Doğru yanlış ama bir strateji var

75e Osi alınınca çok da bir şey diyemiyorum, güvenin dediler 1 ay daha beklenecek, herkes de tıpış tıpış bekleyecek yapacak bir şey yok.
Bu sezona baksa plan var der beklersin ama geçmişi ve sürekli hep bir yerleri eksik bırakma fantezileri de varken şu şekil bekliyoruz.
Daffy Duck Waiting GIF

Suşi Laba yönetime mi güveniyor yoksa Osimhen'e söylediklerini mi anlatıyor bunu çözsek aslında gerçekleri de anlayacağız.

Bu arada 1 ya da 2 kontenjanı kesinlikle eylül başına bırakmayı doğru buluyorum, DK oynamak isteyen ama oynamayacağı için ayrılacak oyuncuların kiralanması için bir alan bırakılmalı, bu konuda en mantıklı bölgeler stoper ve orta saha.
Kaleci işi bile bence 20 günü bulabilir son ana istesek de istemesekte kalacak gibiyiz adminim Kohn Jelert Yusuf Cuesta gibi oyunculardan o zamana kadar çıkarsak Eylül de elimiz rahat davranabiliriz gibi duruyor.

Kaleci de dahil ağustosun son haftası ve son nokta 2 eylülü bulabilir. Günay lig için zaten yeterli.

Suşi Laba yönetime mi güveniyor yoksa Osimhen'e söylediklerini mi anlatıyor bunu çözsek aslında gerçekleri de anlayacağız.

Bu arada 1 ya da 2 kontenjanı kesinlikle eylül başına bırakmayı doğru buluyorum, DK oynamak isteyen ama oynamayacağı için ayrılacak oyuncuların kiralanması için bir alan bırakılmalı, bu konuda en mantıklı bölgeler stoper ve orta saha.

clye apoyla çıkacaksın yani ?

Bu sezona baksa plan var der beklersin ama geçmişi ve sürekli hep bir yerleri eksik bırakma fantezileri de varken şu şekil bekliyoruz.
Daffy Duck Waiting GIF
O konudaki fikrimi söyledim zaten mesela hedef koyuyorsun Petrovic, imkanı yok alamıyorlar o adamı.

Mesela ilk sezonki Torreira veya ikinci sezonki Davinson gibi bir transfer kesinlikle yapamıyorlar, halbuki böyle olması lazım.

3 sıran olur Petrovic 1, aynı özelliklere sahip daha ucuz kaleci 2, daha da ucuzu ise 3 olur. Bizim birbirine benzemeyen, iyi oyuncu olarak görülenlerden oluşan bir listemiz var, hepsini deniyoruz, bu şekilde karşı tarafa istediğin hissini de veremezsin.

Zaman daraldigi icin 10 güne falan nasıl olsa duyacağız o isimleri

clye apoyla çıkacaksın yani ?
Eylülde gelen stoper çıkabilir ŞLye ayrıca çık nolcak, en az 15 takımda daha kötü stoperler var, senden de daha iyi defans yapıyorlar.

Sanki müthiş stoper alınca mükemmel savunmamız olacak, yine içimizden geçecekler.

Bu işin sonu Sommers.
Oyalanmaya gerek yok, bu hafta içi getirin de önümüzü görelim

Lig maçına kaleci ve sağ bek sıkıntılı olsa da yangın yapmaya gerek bi durum yok bence önceki yılları düşündüğümüzde. Tabi eğer söylendiği gibi Sommer cepteyse :)

Ligin başlamasına 1 hafta kalmışken sırt, konç ve şort arka sponsoru hala yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt