Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Solbeklerimiz genel olarak fiziksel özellikleriyle ön plana çıkan oyuncular olduğu için sağbeke teknik bir oyuncu alınmalı

Hiç izlemedim ama o da Afrika kupasına gidecek, bir de çok kazma diyorlardı. Yine de en kötü öyle biri gelse okayim.
Afcon tarihlerine baktın mı?

Tam 1 ay lig arasına denk geliyor. Ancak finale kalan bir oyuncumuz olursa belki 1-2 hafta falan kaçırabilir max (tabi sakatlık kaza bela olmazsa).

Çok büyük bir problem değil sanki Afcon.

Ekleme: hücumu bayağı düşük bir herif de ciddi bir geçiş savunmacısı. Her türlü iyidir bence ya.

zani + nelsson'un toplam maaşı yıllık yaklaşık 4 m euro zaten m'eis. o paradan kurtuluyon. 2 tane oly seviyesinin üzerinde oyuncu veriyon. e biraz da nakit isteyecekler o yetenekte bir herife. bence makul.
10 milyon olmaz ama 5 milyon olur yada onu da vermeyelim Köhn'ü de ekleyelim o da olur.

Bu adamlardan alacağımız 5 milyon ne oldu ya. Maç geliri vs vardı. Yattı adamlar bonusun üstüne
Bonuslardan biri gerçekleşmişti de detayını bilmiyorum 32-33 falan alınmış olması lazım, çok da mesele değil, Jelert diye bir herife gitti paranın yarısı.

Verona'nın sağ bekine ne diyorsun? Jackson Tcheutchua (doğru mu yazdım bilmiyorum) :d

Atletik bir herif gibi. Bizim oyuna uygun sanki.
1 maç izledim. O maçta bizim sağ bekte oynattığımız Sallai gibi geldi. Baktığında hız, fizik tamam ama pozisyon alma sıkıntı gibi. Tabi daha fazla izleyenlerden de dinlemek lazım. Trai Humme'yi isterdim sağ beke.

sevillanın sağ bekini devre arası istemiştik hala sevillads gözüküyor satmıyorlar mı acaba

Afcon tarihlerine baktın mı?

Tam 1 ay lig arasına denk geliyor. Ancak finale kalan bir oyuncumuz olursa belki 1-2 hafta falan kaçırabilir max (tabi sakatlık kaza bela olmazsa).

Çok büyük bir problem değil sanki Afcon.

Ekleme: hücumu bayağı düşük bir herif de ciddi bir geçiş savunmacısı. Her türlü iyidir bence ya.
öyle de önceden çağırmayacak mı ülkeler oyuncuları

üstüne yorgun gelecekler falan

ben çok iyimser bakamıyorum.

özellikle avrupa'daki ocak maçlarına yorgun gelmeleri kötü olacak.

9 daha versek 15 oluyor maliyeti. O da kesin taksitli filandır. Cash 25 veriyorlarsa alıp, satmak daha mantıklı sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt