Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.072
- 21.024
- 1.848
Solbeklerimiz genel olarak fiziksel özellikleriyle ön plana çıkan oyuncular olduğu için sağbeke teknik bir oyuncu alınmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 kiralama +10 zorunlu satın alma + hazırlık maçları ve kalan bonuslardan vazgeçme gibi bir teklife razı deniyordu Bayern Boey ise 3.5-4 civarı maaş istiyormuş biz 2.5'tan fazla vermiyormuşuz deniyordu.Boey'e 18 istiyor Bayern
yüksek bedelle almamız söz konusu olamaz.
Afcon tarihlerine baktın mı?Hiç izlemedim ama o da Afrika kupasına gidecek, bir de çok kazma diyorlardı. Yine de en kötü öyle biri gelse okayim.
10 milyon olmaz ama 5 milyon olur yada onu da vermeyelim Köhn'ü de ekleyelim o da olur.zani + nelsson'un toplam maaşı yıllık yaklaşık 4 m euro zaten m'eis. o paradan kurtuluyon. 2 tane oly seviyesinin üzerinde oyuncu veriyon. e biraz da nakit isteyecekler o yetenekte bir herife. bence makul.
bu heriften 10 milyon kazanmak, 43 derecede bademli magnum götürmek gibi bisey olur heralde
Bonuslardan biri gerçekleşmişti de detayını bilmiyorum 32-33 falan alınmış olması lazım, çok da mesele değil, Jelert diye bir herife gitti paranın yarısı.Bu adamlardan alacağımız 5 milyon ne oldu ya. Maç geliri vs vardı. Yattı adamlar bonusun üstüne
1 maç izledim. O maçta bizim sağ bekte oynattığımız Sallai gibi geldi. Baktığında hız, fizik tamam ama pozisyon alma sıkıntı gibi. Tabi daha fazla izleyenlerden de dinlemek lazım. Trai Humme'yi isterdim sağ beke.Verona'nın sağ bekine ne diyorsun? Jackson Tcheutchua (doğru mu yazdım bilmiyorum) :d
Atletik bir herif gibi. Bizim oyuna uygun sanki.
öyle de önceden çağırmayacak mı ülkeler oyuncularıAfcon tarihlerine baktın mı?
Tam 1 ay lig arasına denk geliyor. Ancak finale kalan bir oyuncumuz olursa belki 1-2 hafta falan kaçırabilir max (tabi sakatlık kaza bela olmazsa).
Çok büyük bir problem değil sanki Afcon.
Ekleme: hücumu bayağı düşük bir herif de ciddi bir geçiş savunmacısı. Her türlü iyidir bence ya.
Boey varken dünyanın en teknik sol beklerinden birini getirdin her CL maçı elek oldu.Solbeklerimiz genel olarak fiziksel özellikleriyle ön plana çıkan oyuncular olduğu için sağbeke teknik bir oyuncu alınmalı
3 ay olmalıydı? 3 yıl ne alaka?3 yıldır kaleci bulamayan yönetime şimdi ne diyelim biz. Yazık
Opsiyonu 8 ocak ayına kadar.9 daha versek 15 oluyor maliyeti. O da kesin taksitli filandır. Cash 25 veriyorlarsa alıp, satmak daha mantıklı sanki
Sezon sonuna kadar bedelsiz uzatabiliyoruz. Sadece maaşını vererek.Opsiyonu 8 ocak ayına kadar.