Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.540
- 40.258
- 3.413
NDombeleeeeeyangın yaptıktan sonra gelen iyi topçumuz oldu mu hiç?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NDombeleeeeeyangın yaptıktan sonra gelen iyi topçumuz oldu mu hiç?
Net 2.5 az değil ama fazla da değil mevcut durumda.Yunusu severim ama 6 ay 1 sezon top oynadi diye altyapi oyuncuna avrupa takimlarindan gelen kariyerli oyuncu maaşi verilmesi çok yanliş.Sen daha kendi oyuncuna bu maaşi verirsen 5m eurodan aşagi istemez kimse.Avrupali klupler 1m euroya 3 yil posasini aliyorlar.
bir sıkıntın olursa, biz buradayız kardeş :dVaayy uzun yazı ha KRAALLL
Zaniolo 5 mi he oldu rashicaseverCuesta 6, Köhn 5, Morata 6, Nelsson 5, Jelert 6, Zaniolo 5 yaparsak bu iş tamamdır.
33 m euro güzel paket olur.
Beklerimbir sıkıntın olursa, biz buradayız kardeş :d
sipariş versem eskişehir e gelir mi
ejnebi siniri sikintiya girersol ön mevkii için köhn kalsa mı acaba ya?
Yok yav program da kendini ord.prof. sanan trabzonsporlu bir dayı vardı. Tabii bide ne zaman kanalı açsam Savaş Çorlu vardı. Dinlerken gidip gidip geldim.Sanki hergun aynı programlari çevirip çevirip izletiyorlarmis hissi alıyorum hiç tad vermiyor o kadar sıkıcı ki Osimhenin geldiği gün bile izleyesim gelmedi.Hep aynı yorumcular hep aynı bilgiler extra hep de aynı videolar.
Gider ikisi de hatta Yusufla Jelert'in kalma ihtimalleri daha fazla genç kategorisine girdikleri içinGalatasaray'ın TFF'ye bildirdiği mevcut kadrosundaki 14 yabancı oyuncu.
- Morata
- Sanchez
- Köhn
- Jelert
- Sara
- Jakobs
- Sane
- Torreira
- Lemina
- Icardi
- Zaniolo
- Sallai
- Osimhen
- Yusuf
3 in 3 aut olabilir
Köhn ve Zanolio da gidebilir lakin kalabilir de
afyona kadar siparis alabiliyoruz, afyona gelirseniz ortak noktada bulusuruz beyfendi.sipariş versem eskişehir e gelir mi
Gider ikisi de hatta Yusufla Jelert'in kalma ihtimalleri daha fazla genç kategorisine girdikleri için
afyona kadar siparis alabiliyoruz, afyona gelirseniz ortak noktada bulusuruz beyfendi.
Su 2002 kurali ve bu isimleri hoca ne kadar umursuyor cok merak ediyorum. Bir nevi "takilsinlar bana ne ya" modunda isimler cunku su an jelert ve yusufyusuf ve jelert kalırsa gsliliğimi 1 yıl askıya alacağım
En iyi Tatlıdil diyorlar.