- 22 Ağustos 2010
- 33.036
- 37.926
- 3.033
fb-alanya
kayseri-bjk
karagümrük-başak maçları ertelenmiş.
sezon açılışını biz yapacağız.
kayseri-bjk
karagümrük-başak maçları ertelenmiş.
sezon açılışını biz yapacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 sene çok olmuş sanki. 3 yıl uzatma iyiydi
Bizim hazirlik macinda sakat miydi da oynamamisti ya, izlemeyi umuyordumBir demet çiçek alıp Doue ile tekrar anlaşalım
Alisson sakat kardesim sakat. Ne bu sakat topcu sevdasi? Gelip 15-20 mac oynamasi icin 7-8+ maaṣ vermeye degermi?eğer yüksek bonservis ile, genç ve potansiyelli bir kaleci alabilseydik, şimdiye kadar alırdık. kalecisini alacağımız takım da şimdiye kadar ikamesini çözerdi.
bence kaleci konusu ile ilgili artık şu kesin:
alacağımız kaleci:
* takımının as kalecisi olmayacak. (bu tarihte hiçbir takım ana plan kalecisini vermez)
* yüksek bonservis bedeli olmayacak. (en azından bu seneye yansımayacak. kiralık+(zorunlu) opt. olursa olur en fazla)
bu iki doneyi kesiştirdiğimizde,
safonov ismi direkt ön plana çıkıyor. psg oyuncuyu salmak için zorluk çıkarmayacaktır. kiralık + opsiyonlu bir formüle dahi yanaşacaklardır. bu formül gs tarafını da madden yormayacaktır. ana ödeme kısmı seneye kalacağı için.
ya da son bir ihtimal, baba kalecilerden birini (ederson, alisson, ter stegen gibi) "kulübün ile bonservis problemini çöz, makul seviyeye indir, istediğin maaşı verelim" işi güdüyoruzdur.
işte burası bok. eğer pusuya yatıp alisson işini kovalıyorsak ben 1 eylül saat 00:00'a kadar beklerim sorun değil. ama bu riske girip, işin sonunda jb avuçta kalırsak çok kötü olur. :d
Yav cibara diye yönetici mi olur. Tipi bana guvenmeyin diye bagiriyordu zaten:dHani 1-2güne kaleci bitiyordu Cibara?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Transferde 'öncelik' kavramı, kafa yormak ile ilgili değil de, bütçe ile ilgili bir kavram bence.
Yani 'önceliğimiz kaleci' derken, şu an sadece kaleci işine odaklandık, başka kimseyle görüşmüyoruz demek değil, elimizde örneğin 20 milyon var ve bu paranın ana kısmını kaleci için ayırdık denmek isteniyor yani.
Bu süre zarfında mesela, diğer pozisyonlardan birinde bir sonuçlanma olur, öncelik kaleci olmasına rağmen o pozisyon açıklanabilir.
Osimhen bizim her şeyden önce önceliğimizdi ama bir koldan da Sane işi yürütüldü ve Sane daha erken sonuçlandığı için önce Sane açıklandı örneğin.
ouuv sezonu kapatmış topçu gördüm mü dayanamam. ben<3sakat topçu. :ddAlisson sakat kardesim sakat. Ne bu sakat topcu sevdasi? Gelip 15-20 mac oynamasi icin 7-8+ maaṣ vermeye degermi?
Sommeri alabiliyorsak alalim 2 sene bizi idare etse yeter. Yoksa dedigin gibi sofanovu opsiyonlu kiralayalim. Yeter bukadar uzattigimiz kaleci meselesini
Manchester United bu sezon yine 250-300 m euro harcayıp rezalet bir kadro kuracak.
Valla ben de bekledim.Bizim hazirlik macinda sakat miydi da oynamamisti ya, izlemeyi umuyordum
Okadar cok iṣe yaramayan yabancimiz var ki bu vasatlarin bildirilmemesine sevinemiyoruz bilequest ve nelsson'un bildirilmemeleri olumlu
italyan muhabirler-napoli işinden feyz almış gibiyiz. biz de buchi'ye haber yaptıryor gibiyiz sanki :dSu araplarin morata 25 M ne kadar dogru acaba buchi yazmis. 15 milana 10 bize diye
GidecekZaniolo 5 mi he oldu rashicasever
Gitmiyor zaniolo
Eren jakobs varken köhn gereksizGalatasaray'ın TFF'ye bildirdiği mevcut kadrosundaki 14 yabancı oyuncu.
- Morata
- Sanchez
- Köhn
- Jelert
- Sara
- Jakobs
- Sane
- Torreira
- Lemina
- Icardi
- Zaniolo
- Sallai