Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zani gidecek yaw. cilalayıp-parlatıyoruz.

Driving Car Wash GIF by BlackBearDiner
:asd:

os almayacaksak zaniolo kalsın zaten , forvet arkası oynar şut falan çeker kaleyi de bulur en azından sara'nın aksine.He pas oyunu falan hak getire zaten ince falan da bırakmaz şutor olur ancak da Sara da zaten bunları en son içerideki göztepe maçında falan yapmıştır o yüzden pek bir fark da olmaz

os almayacaksak zaniolo kalsın zaten , forvet arkası oynar şut falan çeker kaleyi de bulur en azından sara'nın aksine.He pas oyunu falan hak getire zaten ince falan da bırakmaz şutor olur ancak da Sara da zaten bunları en son içerideki göztepe maçında falan yapmıştır o yüzden pek bir fark da olmaz
Farklı profilde oyuncu bence de teklif yoksa kalsın

Süleyman Hurma: "Süper Lig yayın geliri 150 M€ civarında. Nasıl oluyor da bir oyuncunun maliyeti 75, 85, 90, 200 M€ olabiliyor?" (DHA)
Düseceksin yine k.. fbli kel

abi ben hiç anlamam kaleciden ya.

yunan'ın gs'ı oly'nin as kalecisi. yani oly de gs gibi ligindeki maçların %95'ine falan favori çıkıp tek kale oynuyordur. bu anlamda konsantrasyon ister büyük takım kalecisi olmak.

şampiyonluk görmüş, avrupa'da kupa görmüş.

2002 kuralına uyuyor.

statsleri iyi gayet.

tüm bunları alt alta koyup aristo mantığı ile dümdüz yorumladım. sato da üzerine soslu fıstık yaptı. ben de tzolakis'i yedim böylece.

Anladım, kağıt üstünde umutlu bir bakış açısı. Ben de Lammens hakkında yazılanlara falan bakınca böyle iyimser kafaya geliyorum izlemediğim halde. Ancak bu saydıkların libero oynayabildiği gibi spesifik mevzular hakkında çok da kesin bilgi vermiyor. Hani bizim oyun stilinde çok kritik olduğu için söylüyorum. Olympiakos Avrupa'da savunmayı sağlam tutarak oynadı önceki sezon benim aklımda kalan mesela. Libero kaleciye ihtiyaç duyacak bir oyunları yoktu. Ligde belki biraz daha önde oynuyor olabilirler belki ama çok dramatik de olmayabilir aradaki fark. Bir de her şeyi süper olsa bile sadece çok ciddi bir yan top zaafı varsa bile genç kalecide yanarız. O daha düşük ihtimal elbette kağıt üstündeki bilgiler ışığında. Sonuç olarak bizim ligde hata marjı da çok azaldı. Yunan liginde 2 maç kötü gol yesen belki etkisi daha az oluyordur ama bizim ligde bir maçı kalecisi tek başına verse şampiyonluk gidebilecek düzeyde az puan kaybı yapmaya başladı tepedeki 2 takım. Bunlara ek olarak Yunanistan milli takımı kalesini Lazio'nun yedeğinden devralamamış diyorlardı, bakmadım son milli maçlara gerçi ama eğer doğruysa o da soru işareti yaratıyor bende.

zaniolo'ya kanat forveti yedeği gibi değil de, osimhen'in uydusu pozisyonunda bir nevi 2. santrafor rolünde, ceza sahasına en yakın noktada konumlandıracak serbest bir rol vermek en iyisi gibi.

herif kaleye ne kadar yaklaştırırsak, etkinliği o kadar artar. box içinde w-class bir oyuncu. senede 15 gol atar bu ligde. iddia ediyorum.

ancak kaleden ne kadar uzaklaştırırsak o kadar patatese bağlar. bunu deneyimledik de zira.

Süleyman Hurma: "Süper Lig yayın geliri 150 M€ civarında. Nasıl oluyor da bir oyuncunun maliyeti 75, 85, 90, 200 M€ olabiliyor?" (DHA)
bu sene öyle menajerler adam getirmemiş , wesley de gitmiş bok gibi kadroları var.Gençlerden sonra bunlar da düşecek büyük ihtimalle

Kaleci- Ederson/Donnarumma
Sağbek- Dumfries/WanBissakka
Solstoper- Akanji/Laporte
10 Numara- Isco/Maddison
6/8 - scout31ciler tatmin olsun
Kanatforvet- scout31

aşağısını kabul etmiyorum!!!

25 euro bayıldım katıla!

Boş yapıyorlar yine.

500 kişi belki izliyor maçlarını. Yayın geliri sizin gibi takımlar yüzünden bu halde.

Yedekten girmekle direkt 11 zor oluyor gibi.. günayda resmen bu stres var yoksa geçen sene herkesi şaşırttı güven verdi ama şuan bu kadroyu, stresi, beklentiyi karşılaması imkansız. İnş şu 2-3 maçı kazasız atlatır geç kaldık yapacak birşey yok güvenmek zorundayız. 10 numara kişiliği karakteri var bu çok belli yolu bahtı açık olsun..

Anladım, kağıt üstünde umutlu bir bakış açısı. Ben de Lammens hakkında yazılanlara falan bakınca böyle iyimser kafaya geliyorum izlemediğim halde. Ancak bu saydıkların libero oynayabildiği gibi spesifik mevzular hakkında çok da kesin bilgi vermiyor. Hani bizim oyun stilinde çok kritik olduğu için söylüyorum. Olympiakos Avrupa'da savunmayı sağlam tutarak oynadı önceki sezon benim aklımda kalan mesela. Libero kaleciye ihtiyaç duyacak bir oyunları yoktu. Ligde belki biraz daha önde oynuyor olabilirler belki ama çok dramatik de olmayabilir aradaki fark. Bir de her şeyi süper olsa bile sadece çok ciddi bir yan top zaafı varsa bile genç kalecide yanarız. O daha düşük ihtimal elbette kağıt üstündeki bilgiler ışığında. Sonuç olarak bizim ligde hata marjı da çok azaldı. Yunan liginde 2 maç kötü gol yesen belki etkisi daha az oluyordur ama bizim ligde bir maçı kalecisi tek başına verse şampiyonluk gidebilecek düzeyde az puan kaybı yapmaya başladı tepedeki 2 takım. Bunlara ek olarak Yunanistan milli takımı kalesini Lazio'nun yedeğinden devralamamış diyorlardı, bakmadım son milli maçlara gerçi ama eğer doğruysa o da soru işareti yaratıyor bende.
@Emir Sato

çok daha hakim kaleciye. teknik olarak nasıl bir kaleci olduğunu detaylıca yazabilecek seviyede kendisini izlemiş sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt