Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.489
- 36.960
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca zanioloyu beğeniyormuş kalmasini istemiş zanioda kalmak istiyormuş zaten sadece iyi teklif gelirse gidecekmis buchi öyle diyor.
Farklı profilde oyuncu bence de teklif yoksa kalsınos almayacaksak zaniolo kalsın zaten , forvet arkası oynar şut falan çeker kaleyi de bulur en azından sara'nın aksine.He pas oyunu falan hak getire zaten ince falan da bırakmaz şutor olur ancak da Sara da zaten bunları en son içerideki göztepe maçında falan yapmıştır o yüzden pek bir fark da olmaz
abi ben hiç anlamam kaleciden ya.
yunan'ın gs'ı oly'nin as kalecisi. yani oly de gs gibi ligindeki maçların %95'ine falan favori çıkıp tek kale oynuyordur. bu anlamda konsantrasyon ister büyük takım kalecisi olmak.
şampiyonluk görmüş, avrupa'da kupa görmüş.
2002 kuralına uyuyor.
statsleri iyi gayet.
tüm bunları alt alta koyup aristo mantığı ile dümdüz yorumladım. sato da üzerine soslu fıstık yaptı. ben de tzolakis'i yedim böylece.
Kes lan zurnaSüleyman Hurma: "Süper Lig yayın geliri 150 M€ civarında. Nasıl oluyor da bir oyuncunun maliyeti 75, 85, 90, 200 M€ olabiliyor?" (DHA)
Düseceksin yine k.. fbli kel
bu sene öyle menajerler adam getirmemiş , wesley de gitmiş bok gibi kadroları var.Gençlerden sonra bunlar da düşecek büyük ihtimalleSüleyman Hurma: "Süper Lig yayın geliri 150 M€ civarında. Nasıl oluyor da bir oyuncunun maliyeti 75, 85, 90, 200 M€ olabiliyor?" (DHA)

Boş yapıyorlar yine.Süleyman Hurma: "Süper Lig yayın geliri 150 M€ civarında. Nasıl oluyor da bir oyuncunun maliyeti 75, 85, 90, 200 M€ olabiliyor?" (DHA)
Kulüp kendi Fabrizio'sunu yaratıyor.Hoca zanioloyu beğeniyormuş kalmasini istemiş zanioda kalmak istiyormuş zaten sadece iyi teklif gelirse gidecekmis buchi öyle diyor.
@Emir SatoAnladım, kağıt üstünde umutlu bir bakış açısı. Ben de Lammens hakkında yazılanlara falan bakınca böyle iyimser kafaya geliyorum izlemediğim halde. Ancak bu saydıkların libero oynayabildiği gibi spesifik mevzular hakkında çok da kesin bilgi vermiyor. Hani bizim oyun stilinde çok kritik olduğu için söylüyorum. Olympiakos Avrupa'da savunmayı sağlam tutarak oynadı önceki sezon benim aklımda kalan mesela. Libero kaleciye ihtiyaç duyacak bir oyunları yoktu. Ligde belki biraz daha önde oynuyor olabilirler belki ama çok dramatik de olmayabilir aradaki fark. Bir de her şeyi süper olsa bile sadece çok ciddi bir yan top zaafı varsa bile genç kalecide yanarız. O daha düşük ihtimal elbette kağıt üstündeki bilgiler ışığında. Sonuç olarak bizim ligde hata marjı da çok azaldı. Yunan liginde 2 maç kötü gol yesen belki etkisi daha az oluyordur ama bizim ligde bir maçı kalecisi tek başına verse şampiyonluk gidebilecek düzeyde az puan kaybı yapmaya başladı tepedeki 2 takım. Bunlara ek olarak Yunanistan milli takımı kalesini Lazio'nun yedeğinden devralamamış diyorlardı, bakmadım son milli maçlara gerçi ama eğer doğruysa o da soru işareti yaratıyor bende.
Süleyman Hurma: "Süper Lig yayın geliri 150 M€ civarında. Nasıl oluyor da bir oyuncunun maliyeti 75, 85, 90, 200 M€ olabiliyor?" (DHA)
Ilk zamanlar muslera bu hatalari yapiyordu.Muslera’nın pozisyon almasıyla liberoluk yani doğru zamanda çıkma özellikleri üst seviyeydi, biraz alışıldığı için göz ardı ediliyor.
Günay’ın Lazio maçında yaptığını 15 senede 5 kere yapmıştır maks