Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte 1 hafta turnuva öncesi, (finale kaldığı senaryoda da) 1 hafta turnuva sonrası kaçırması ihtimaline karşı 2 hafta dedim. yorgunluk da olacaktır malesef. hiç etkisi olmaz demek istemedim, keşke böyle bir turnuva sezon içinde olmasaydı tabiki de.

bizden şimdilik lemina, jakobs ve osi olmayacak gibi görünüyor.

21 aralık - 18 ocak arası afcon:

gs-kasımpaşa (rams park)
gs-antep (rams park)

bu 2 lig maçına turnuva direkt denk geliyor. (bu iki maç iç saha olduğu için, bu oyuncularımızın muhtemel yokluğu biraz daha tolare edilebilir).

+1er hafta öncesine ve sonrasına (milli takımına katılma + dinlenme vs) eklersek,

antalya - dep
karagümrük - dep

düşük de olsa, bu maçlar da olmayacak olmaları ihtimal dahilinde.

Galiba lig aşamasındaki son 2CL maçı da Ocakta di mi? Hatta biri hemen kupa sonrası?

2030 bir tık fazla olmus 34 yasında atletizmi düşünce vasatlaşabilir. Hayırlı olsun diyelim

34'te bitecek zaten kontrat. 33 yaşını bizde oynayacak. Belki 1 sezon belirgin şekilde hissederiz düşüşü. 32'yi normal atletizminde oynar bence sakatlık yaşamaz veya çok aşırı kendini salmazsa.

son derece ok olurum bu takasa. nelsson kabul etmeyecek gibi olursa, kutucu ya da jelert ile takaslamaya da ok'um. dennis (her ne kadar nijerya doğumlu olduğu için yaşı ile ilgili sapma ihtimali olsa da) iyi oyuncu.

Yaş oynama olsun daha iyi. 26-27 yaşındaysa prime yıllarındaki adamı +2 kontenjanında oynatmış oluruz :D

safonov - bir çok açıdan, olma ihtimali en yüksek kaleci adayı bence. olursa da son derece ok'um ben.

ancak ben yine de bir şekilde yeni kalecimizin alisson becker olacağı gibi hissediyorum ya. sıfır mantık, sadece hissiyat.

plase hissiyatım ise kevin mier. :d

Allison iyi ama çok sakatlanıyordu. Günay'a standart bir yedekten çok daha fazla güvenmemiz gerekecek o durumda.

Morata, Zaniolo, Köhn, Nelsson Avrupa piyasasında karşılığı olan oyuncular, özellikle Nelsson ve Köhn'ün yıllık ücretleri de uçuk değil.

Geçtiğimiz yıllarda Oliveira örneğinde olduğu gibi oyuncuyu kadro dışı bırakıp, güç bela göndermek yerine verim alabildiğimiz kadar tutmalıyız ya da tutabileceğimizin sinyalini vermeliyiz.

Arkadaşın biri de yazmıştı mesela Morata Antep deplasmanına götürülmeli ve gerekirse de oynamalı. Yıllarca Avrupa kulüpleri bunu yaptılar bize, Falcao'da bile ne sündürmüşlerdi.

Frank gitti, Cuesta ile de kısa zamanda yolların ayrılması iyi olacak.

delinin teki. büyük takım kalecisi + milli takımının kalecisi. gelsin.

Milli kaleyi 2 maçtır koruyor, henüz ne kadar as şüphem var. Bir de 1.87 boyunda Güney Amerikalı kaleci. Uçup kaçıyor olabilir, ayağı falan da iyidir muhtemelen ama yan top zaafı vardır kesin. Güney Amerikalı kalecilerde olur öyle. Adını ilk kez duyarak konuşuyorum :D

Direkt Emir'e hitaben değil ama ortaya çok sordum ben Tzolakis isteyenler yazdıkça forumda. Emir dahil kimse de lütfedip cevap vermedi şu ana kadar. Belki görmemiştir şimdi günahını almayayım. O yüzden bana biraz Fener'i eleyip kupayı aldığı o 3-5 maçın hype'ı gibi geliyor bu Tzolakis muhabbeti. Gerçekten daha fazla, özellikle Yunan liginde izleyip tüm kalecilik özelliklerine hakim olarak isteyen varsa tenzih ederim.

tzolakis'i kısaca şöyle ifade edeyim heis
avrupada gol yemediğimiz maç yok değil mi
şanslıysak yine en az 2 tane yeriz yani

tzolakis bu gollerin en az yarısını önler
muslera'nın bizdeki son döneminden net olarak iyi olduğunu belirtmeliyiz

benim tzolakis'i asıl isteme sebebim fb maçında veya grek liginde yaptıkları değil
olympiakos tarafından nasıl özenle yetiştirildiği + sahip olduğu oyun içi karakter

bu tür bir eğitimden geçmiş kaleci fazla bilmiyorum avrupada, belki almanyada falan vardır. demem o ki tzolakis sıradan bi kaleci değil, kulüp projesi, çok emek verilmiş. aldığı disiplin hem sahaiçi ruhu hem de sahadışı tavırlarından fazlasıyla belli oluyor. şu ortamda alabileceğimiz en iyi kaleci olduğunu düşünüyorum, 22 yaşında olduğunu da ekleyelim.

Cuma günü tatil alışverişi yapıp keyif edecektim ama haftaya çarşambaya bıraktım gardi bey.bilginiz olsun....

Beklentim var

Bari büyük isimlerden haber düşsün ya 2 hafta bekleriz oyuncuları farketmez

Ligin değeri sizin gibi adi başkan ve takımlar yüzünden böyle zaten. Biraz kıpırdayan bir oyuncun olsa 15 milyon fiyat çekersin bize.

Süleyman Hurma, bizim maçtaki ve Fb maçından sonraki açıklama farklılıkları ile tarafını çok önceden belli etti zaten. Aklı çalışan nadir futbol adamlarından biri, ücretler ile ilgili söylediğinde de haklılık payı olsa da ne amaçla söylediği belli. O nedenle konuşmasının bir değeri yok. O yemek yediğinin başkanın bir oyuncunun sadece bir yıl kiralanmasına 20-25 milyon ödedi. Madem bunlarını konuşuyorsun onu da söyle.

İçim geçerken bir perde aralandı.ve hafif bulutlar arasında romano exclusive başlık altında tyrique george ve acheampong ile anlastığımızı yazdı.

Bende kendisine grazie mille per tutto dedim

Milan bir tane oyuncu almış. İsmini sadece fc25’ten biliyorum. 39 milyona almışlar ben yanlış görmediysem. Büyük bir meblağ.

tzolakis'i kısaca şöyle ifade edeyim heis
avrupada gol yemediğimiz maç yok değil mi
şanslıysak yine en az 2 tane yeriz yani

tzolakis bu gollerin en az yarısını önler
muslera'nın bizdeki son döneminden net olarak iyi olduğunu belirtmeliyiz

benim tzolakis'i asıl isteme sebebim fb maçında veya grek liginde yaptıkları değil
olympiakos tarafından nasıl özenle yetiştirildiği + sahip olduğu oyun içi karakter

bu tür bir eğitimden geçmiş kaleci fazla bilmiyorum avrupada, belki almanyada falan vardır. demem o ki tzolakis sıradan bi kaleci değil, kulüp projesi, çok emek verilmiş. aldığı disiplin hem sahaiçi ruhu hem de sahadışı tavırlarından fazlasıyla belli oluyor. şu ortamda alabileceğimiz en iyi kaleci olduğunu düşünüyorum, 22 yaşında olduğunu da ekleyelim.

Nasıl bir eğitimmiş, projeymiş o merak ettim? Ne yapmışlar yani özel?

Bir de yani liberoluk yapabilir mi? Orta sahadaki defansın arkasına atılacak toplar için hem daha top atılmadan doğru yerde biraz önde durabilen, top atıldıktan sonra da çıkıp çıkmama konusunda doğru kararı verebilen, çıkarsa da yetişip doğru müdahalede bulunabilen bir kaleci mi? Soru bu. Bunu yapamayacak kaleci diğer açılardan ndünyanın en iyi kalecisi olsa sıkıntı yaşar bizim oyun tarzımızda. Üstüne geriden oyun kurarken de süper olmasa da doğru pasları atabilen biri olması lazım. Muslera arada bir topu taca attığında en çok kızanlardan biri sen oluyordun sanki aklımda yanlış kalmadıysa (yanlışsa özür dilerim)

Son 1-2 sezonki Muslera'dan iyi kurtarıcı olması zaten standart beklenti. Ancak Muslera gibi kredisi olmayacak gelen oyuncunun. Yani Mulera'nın bir tık üstünden başlasa performans olarak bile beğenilmeyecek çünkü 3 sezon önceki Muslera bile tepki alıyordu, artık gitsin deniyordu, o Muslera da geçen sezonkinden iyiydi ama biraz daha kredisi vardı işte. En ufak sıkıntıda tribünden homurtular çıkınca da 22 yaşında Türkiye'de bir Yunan kaleci bu baskının altından kalkabilir mi? Proje-yetiştirme kısmı burada devreye girebilir umarım.

Whatsap Grubumdan(kavukcunun yegeni ve ali dürüstün akrabaları olan)

1 aydir altyapısı oluşturulan ve haber beklenen oyuncular donnaruma ve alisson

Durumu takip edilen ve pazarlık yapılan stoper akanji

Durumu takip edilen ama yol kat edilmeyen singo

İlkay ve salih ozcan listede(yerli rotasyon için)

Ortasaha için fırsat transferi kollaniyor(bissoumayi okan hoca çok begeniyor ) ama uygun maliyetlere isteniyor

Kulusevski geniş listede

2002 kontenjani icin chelsea,inter,bayern munih ve fransa dan oyuncular listede

Whatsap Grubumdan(kavukcunun yegeni ve ali dürüstüm akrabaları olan)

1 aydir altyapısı oluşturulan ve haber beklenen oyuncular donnaruma ve alisson

Durumu takip edilen ve pazarlık yapılan stoper akanji

Durumu takip edilen ama yol kat edilmeyen singo

İlkay ve salih ozcan listede(yerli rotasyon için)

Ortasaha için fırsat transferi kollaniyor(bissoumayi okan hoca çok begeniyor ) ama uygun maliyetlere isteniyor

Kulusevski geniş listede

2002 kontenjani icin chelsea,inter,bayern munih ve fransa dan oyuncular listede
@Keramettin TANRIVERDİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt