Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İlkay'ın bu şartları kabul edeceğini sanmıyorum hatta direk 2 yıllık sözleşmeyi bile kabul etmeyebilir çünkü City'den 7-8 net alıyor İlkay 1 senede alacağı parayı neden 2 senede alayım diyebilir. City'de keyfi de yerinde bence.

Dönüp dolaşıp yine İlkaya geliyoruz, dön baba dönelim oynuyoruz sanki.

İlkayı da inşallah alırız bu arada.

Abi işte bu işler öyle değişmeye açık ki,
Mesela İlkay bir gün diyor ki, tamam ya ben GS'ye gideceğim. Gitmek istiyorum vs.
Ve belki ertesi gün veya 2 gün sonra arkadaşlarıyla yemekteyken, buna diyorlar ki; "olm sen City ve Barça'da oynadın, yıllarca top seviye oyuncu oldun, bu takımlarda efsane oldun, hala City seni tutmak istiyor, bırak PL'de 2 sene daha oyna ondan sonra emekli ol zirvede bırak". İlkay bi an düşünüyor, galiba doğru diyorsunuz diyor ve hop uzaklaşıyor transfer olma fikrinden. Kararsızlığa düşüyor.

Tabii yukarıda yazdığım şey tamamen uydurmaca. Ama gerçekten transferlerde oyuncunun çevresindeki insanların ne söylediği, ailesinin ne dediği vs bunlar çoook önemli şeyler.

Yerlilerin yeri bir şekilde dolmaz, mümkün değil. Barış’ın fedakarlığı vs düşünüldüğünde öyle topçuyu yabancılarda da bulamazsın.

Guessand falan gelse kanat rolü için doldurur ama farklı mevkilerde esneklik vermez, 70 maç oynar mı o da tartışılır.

Hele satıp yerini doldurmaya çalışırsan o para zaten çöp olur.
40m gelse kimse hayir diyemez malesef yeri dolsada dolmasada

Zengin olsak hayir cekerdik ama degiliz

Yerli oyuncular asla satılamaz yerlileri kilide vuralım birtanesi bile gitsin ligdeki bürün kulüpler başlar yabancı kuralı diye

Bu orul orul yöneticiler ve avaneleri varken gidip Hakan Ç, İlkay vs bunları alsak ertesi gün YERLİ SINIRI diye kural çıkartırlar.

Bunlar böyle haysiyetsizler, böyle satılıklar.

donnarumma-gigio.gif
heyecansız sakin yaklaş
aman tanrım bu ne telaş
hemen öyle sarmaş dolaş
olur mu dur bakalım

dur bakalım, dur bakalım
önce gel bir tanışalım
ne var ne yok anlaşalım
acelen ne dur bakalım

sor bakalım sor bakalım
bir de bana sor bakalım
canım seni istiyor mu
bir de bana sor bakalım

heveslere kanıp senle
birden bire kopmayalım
hayal kurup ümitlenme
biraz sakin ol bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt