Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
donnarumma-gigio.gif
heyecansız sakin yaklaş
aman tanrım bu ne telaş
hemen öyle sarmaş dolaş
olur mu dur bakalım

dur bakalım, dur bakalım
önce gel bir tanışalım
ne var ne yok anlaşalım
acelen ne dur bakalım

sor bakalım sor bakalım
bir de bana sor bakalım
canım seni istiyor mu
bir de bana sor bakalım

heveslere kanıp senle
birden bire kopmayalım
hayal kurup ümitlenme
biraz sakin ol bakalım
Böyle okuduk :

Ahaha benim WhatsApp grubum bunlardan iyi.salih ozcan da berkan giderse düşünülyor

Kulusevskiyi de yaz burhancan çekinme. bissouma hayranlığını yaz okan hocanın

Sallai’nin 2,5 aldığı yerde İlkay’ı düşük maaşla getiremezsin. Muhtemelen İlkay Cityden 7-8 alıyorsa bu ücretin altına gelmeyecektir. 1+1 şeklinde o ücretleri vermek de şuan için abes değil. Aksi takdirde o bölgeye bonservisle kaliteli bir oyuncu alma şansımız sıfır. Alma imkanımız varsa alalım sonrasında bu kadar para harcamışken sezon ortasında üzülürüz.

Hayallerimi süsleyen beklerin genişlik verdiği Baklava 4-4-2 sistemimizde İlkay 6 kişiyi birden yedekliyor.

boeyi 35 sattında ne oldu

Galatasaray ilk 11 topçusunu hiçbir zaman satmamalı

hiçbirinin yeri dolmadı!
boeyi satmamak imkansızdı ya adamı bayern istiyor en az 2 level yukardalardı bizden o ara. Oyuncuda kudurmuştu maça çıkmadı bayerne görüşmeleri sırasında hatırlamıyoruz bunları. Bugünden itibaren için diyorsan katılıyorum evet elden çıkarmak istediklerim dışında hiçbirini satmam.

Kasa ne durumda bilmiyorum ama Barış, Yunus ve Sara gibi değerli oyuncularımızı bu sezon takımda tutmalıyız

Bunlar net forumu okuyor yaw oglen ben yazdim bu bilgiyi yerel hicbir kaynakta gormedim bunlarin gidip de Zabarny transferini yabanci kaynaktan takip edecegini sanmiyorum.. Ben de sevdigim bir topcu oldugu icin denk geldim habere

@Veli Baltacı oglen senle konustuk olaya bak

İlginc bir durum olustu Safanov icin..Bournemouthtan Ukraynali Zabarniyi aliyorlarmis..Zabarny de Rus bir oyuncuyla asla ayni kulupte oynamam diyormus saka degil ciddi ciddi bu konusuluyor..
Safonov su an iskartaya cikti ben de en yakin ihtimal onu goruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt