Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kimZÇ alınmalı
Bir iş varlig başladı daha kaleci alamadık
@Veli Baltacı 'nın kim olduğunu da bu vesileyle öğrenmiş oldunuz galiba @Hüsnü AyabakanBunlar net forumu okuyor yaw oglen ben yazdim bu bilgiyi yerel hicbir kaynakta gormedim bunlarin gidip de Zabarny transferini yabanci kaynaktan takip edecegini sanmiyorum.. Ben de sevdigim bir topcu oldugu icin denk geldim habere
@Veli Baltacı oglen senle konustuk olaya bak
Rus Aykut konusunda tek referans @Murat Durmaz
O da karılara bakarken arada maçı izlemiştir muht
Oyuncuya raporum olumsuz
Uçup kaçmıyor ama fena değilhızı nasıl?
Isterse son gun olsun 40m hem topcu gitmek ister hemde biz hayir diyemeyiz. Aci ama gercekHaziranda veya Temmuz başı satarsan amenna. lig başlarken satarsan hıyarlık olur.
Eğer ŞL’de yine önde baskılı oyun tarzını devam ettireceksek, sol stopere en az Sanchez kadar hız solstoper, sağ beke de en az Boey kadar hızlı sağ bek lazım bize. Singo hızlı da bu dediğin topçunun hızı nasıl?Beraldo'yu izledim sertliği hariç dört dörtlük.
Teknik var, dribbling var, ön libero bozması gibi bir şey.
Singo'yla alırsak dengeli oluruz savunmada, singo sağ bek sert, atletik, diri. Beraldo sol stoper teknik, oyun kurar geriden. Güzel olur. Üçlü de olurlar.
30 gaymeBeraldo'yu izledim sertliği hariç dört dörtlük.
Teknik var, dribbling var, ön libero bozması gibi bir şey.
Singo'yla alırsak dengeli oluruz savunmada, singo sağ bek sert, atletik, diri. Beraldo sol stoper teknik, oyun kurar geriden. Güzel olur. Üçlü de olurlar.
Neticede bir siyah atletizmi kadar olmaz tabi, davinson singo, sol önünde barış kotarır gibi geliyo, 3'lü dizdiğim kadroya bak, nasıl? olur gibi herhalde.Eğer ŞL’de yine önde baskılı oyun tarzını devam ettireceksek, sol stopere en az Sanchez kadar hız solstoper, sağ beke de en az Boey kadar hızlı sağ bek lazım bize. Singo hızlı da bu dediğin topçunun hızı nasıl?