Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.107
- 23.572
- 2.393
Meliksah daha güvenilirdir.Sikolastik tier kaç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meliksah daha güvenilirdir.Sikolastik tier kaç
makul gibi duruyor, eğer beraldo yapabilirse ve uyum sorunu yaşanmazsa, kadro kalitesi bizi senin yaptığın kadroya götürüyor. Barış yerine zorlu maçlarda İsmail de kullanılabilir. Yada Yunus sağ kanada, Barış iç sol ve Sane sonradan oyuna alınabilir.. ama pratik ve uyum gerek..Neticede bir siyah atletizmi kadar olmaz tabi, davinson singo, sol önünde barış kotarır gibi geliyo, 3'lü dizdiğim kadroya bak, nasıl? olur gibi herhalde.
Iyide torreira orda olmaz, tecrübesini yaptik. Orda bizim kadroda sadece lemina oynar.3-5-2 oyun içinde sağa doğru dönerek 4-4-2, kağıt üzerinde fena olmadı
Ekli dosyayı görüntüle 297993
At mı arıyoruz top tepici mi ? İnsan kadar insandır.hızı nasıl?
Zaten üçlü oynuyoruz leminayla fazla defansif bir ortasaha oluruz gibi geliyo, kreativite ne olur bilmem, torrik bayağı ilerletti gol asistIyide torreira orda olmaz, tecrübesini yaptik. Orda bizim kadroda sadece lemina oynar.
İlkay'ın aklında TR olduğunu düşünmüyorum. 7-8 milyon net maaşı bırakıp geleceğini hiç sanmıyorum. Bonuslarla 5 milyondur teklif edilen rakam ama İlkay bence City'de ve aldığı maaştan memnun kafasında TR yok.
Zorlu maçlarda direk icardiyi keseriz zatenmakul gibi duruyor, eğer beraldo yapabilirse ve uyum sorunu yaşanmazsa, kadro kalitesi bizi senin yaptığın kadroya götürüyor. Barış yerine zorlu maçlarda İsmail de kullanılabilir. Yada Yunus sağ kanada, Barış iç sol ve Sane sonradan oyuna alınabilir.. ama pratik ve uyum gerek..
Beraldo'nun bir yere gittigi yok. Kimpembe'yi salacaklar muhtemelen.Beraldo'yu izledim sertliği hariç dört dörtlük.
Teknik var, dribbling var, ön libero bozması gibi bir şey.
Singo'yla alırsak dengeli oluruz savunmada, singo sağ bek sert, atletik, diri. Beraldo sol stoper teknik, oyun kurar geriden. Güzel olur. Üçlü de olurlar.
Bi dur yaw arif hayal kuruyoruz, belli olmaz çıkarlar beraldodan, pek tutmuyorlar gibiBeraldo'nun bir yere gittigi yok. Kimpembe'yi salacaklar muhtemelen.
aynen. haklısın.At mı arıyoruz top tepici mi ? İnsan kadar insandır.
Cidden böyle transfer mi yapılır yav. Yakınlarına 4-4.5 milyona okeysen gel diye haber salmak nedir
Torreirayı Sara yerine, Torreira yerine Leminayı koy. Sanki kadro oraya götürüyor gibi. Ancak Singo ve solda oynayan bir Sanchez şart.Iyide torreira orda olmaz, tecrübesini yaptik. Orda bizim kadroda sadece lemina oynar.
Hayal kurmak serbest. Defansta Marquinhos ile Pacho sakatlandi mi baska adam kalmiyor. Kimseyi de almadilar ondan diyorum. Bence Abdul > Beraldo.Bi dur yaw arif hayal kuruyoruz, belli olmaz çıkarlar beraldodan, pek tutmuyorlar gibi![]()
Abdul gitsin ufc'ye katılsın, kafayı bozmuş kum torbalarıylaHayal kurmak serbest. Defansta Marquinhos ile Pacho sakatlandi mi baska adam kalmiyor. Kimseyi de almadilar ondan diyorum. Bence Abdul > Beraldo.
Belirsizlik var, yani İcardi nasıl dönecek, defansa futbolcu alınacak mı, kaleci nasıl bir kaleci olacak? Tüm bunlar dizilişi belirleyecek gibi. İcardi çok iyi de dönebilir veya tam tersi. Kaleci Ederson veya o tarz biri olmaz inşallah. Hoca keser mi İcardiyi, Sane Yunus ve Barış üçlüsünden hangisini kenarda oturtursan ona ayıp olacak türden 3 topçu.Zorlu maçlarda direk icardiyi keseriz zaten