Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neticede bir siyah atletizmi kadar olmaz tabi, davinson singo, sol önünde barış kotarır gibi geliyo, 3'lü dizdiğim kadroya bak, nasıl? olur gibi herhalde.
makul gibi duruyor, eğer beraldo yapabilirse ve uyum sorunu yaşanmazsa, kadro kalitesi bizi senin yaptığın kadroya götürüyor. Barış yerine zorlu maçlarda İsmail de kullanılabilir. Yada Yunus sağ kanada, Barış iç sol ve Sane sonradan oyuna alınabilir.. ama pratik ve uyum gerek..

keşke emiliano martinezi alabilsek zorunlu opsiyonlu falan hem diğer transferlere bütçe de oluşur hem de kaleyi kapatmış oluruz 5-6 sene

su çocuğu takip eden varmi

la bu gitmiş bile

İlkay'ın aklında TR olduğunu düşünmüyorum. 7-8 milyon net maaşı bırakıp geleceğini hiç sanmıyorum. Bonuslarla 5 milyondur teklif edilen rakam ama İlkay bence City'de ve aldığı maaştan memnun kafasında TR yok.

whatsapp_chat.webp

makul gibi duruyor, eğer beraldo yapabilirse ve uyum sorunu yaşanmazsa, kadro kalitesi bizi senin yaptığın kadroya götürüyor. Barış yerine zorlu maçlarda İsmail de kullanılabilir. Yada Yunus sağ kanada, Barış iç sol ve Sane sonradan oyuna alınabilir.. ama pratik ve uyum gerek..
Zorlu maçlarda direk icardiyi keseriz zaten

Beraldo'yu izledim sertliği hariç dört dörtlük.
Teknik var, dribbling var, ön libero bozması gibi bir şey.
Singo'yla alırsak dengeli oluruz savunmada, singo sağ bek sert, atletik, diri. Beraldo sol stoper teknik, oyun kurar geriden. Güzel olur. Üçlü de olurlar.
Beraldo'nun bir yere gittigi yok. Kimpembe'yi salacaklar muhtemelen.

Hayal kurmak serbest. Defansta Marquinhos ile Pacho sakatlandi mi baska adam kalmiyor. Kimseyi de almadilar ondan diyorum. Bence Abdul > Beraldo.
Abdul gitsin ufc'ye katılsın, kafayı bozmuş kum torbalarıyla 😄
Beraldo söylentisi nerden çıkıyor öyleyse anasını sateyn 🤔

Zorlu maçlarda direk icardiyi keseriz zaten
Belirsizlik var, yani İcardi nasıl dönecek, defansa futbolcu alınacak mı, kaleci nasıl bir kaleci olacak? Tüm bunlar dizilişi belirleyecek gibi. İcardi çok iyi de dönebilir veya tam tersi. Kaleci Ederson veya o tarz biri olmaz inşallah. Hoca keser mi İcardiyi, Sane Yunus ve Barış üçlüsünden hangisini kenarda oturtursan ona ayıp olacak türden 3 topçu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt