Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.682
- 11.599
- 1.473
Ortasaha 3 kişi ile gitmez, Berkan'ı ben yedek olarak bile görmüyorum. İlkay alınsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle okuduk :heyecansız sakin yaklaş![]()
aman tanrım bu ne telaş
hemen öyle sarmaş dolaş
olur mu dur bakalım
dur bakalım, dur bakalım
önce gel bir tanışalım
ne var ne yok anlaşalım
acelen ne dur bakalım
sor bakalım sor bakalım
bir de bana sor bakalım
canım seni istiyor mu
bir de bana sor bakalım
heveslere kanıp senle
birden bire kopmayalım
hayal kurup ümitlenme
biraz sakin ol bakalım
Başta soğuktum bize karşı olan tutumundan ama net gelmeli sara ışık vermiyor İlkay tam fiyat performans kıvamında ŞuanNihayet istediğimiz noktaya geldik.
İlkay derhal alınmalı.
Efsane kontenjanından olduğu için ve pep çok sevdiği için kıyak geçmişlerdirBu City mal mı 33 yaşındaki topçuya yıllık 7.5 maaş veriyor
Bayern istediği zaman oyuncu durmak istemiyor renkdasboeyi 35 sattında ne oldu
Galatasaray ilk 11 topçusunu hiçbir zaman satmamalı
hiçbirinin yeri dolmadı!
pep evlatçılık yapıyorEfsane kontenjanından olduğu için ve pep çok sevdiği çin kıyak geçmişlerdir
boeyi satmamak imkansızdı ya adamı bayern istiyor en az 2 level yukardalardı bizden o ara. Oyuncuda kudurmuştu maça çıkmadı bayerne görüşmeleri sırasında hatırlamıyoruz bunları. Bugünden itibaren için diyorsan katılıyorum evet elden çıkarmak istediklerim dışında hiçbirini satmam.boeyi 35 sattında ne oldu
Galatasaray ilk 11 topçusunu hiçbir zaman satmamalı
hiçbirinin yeri dolmadı!
İlginc bir durum olustu Safanov icin..Bournemouthtan Ukraynali Zabarniyi aliyorlarmis..Zabarny de Rus bir oyuncuyla asla ayni kulupte oynamam diyormus saka degil ciddi ciddi bu konusuluyor..
Safonov su an iskartaya cikti ben de en yakin ihtimal onu goruyorum
pep evlatçılık yapıyor
city de torpil var