Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luyindamın top tekniğide olanı bu

sağ tarafı komple süpürür

ajaxda akromuydu neydi oyuna gitince bizim sağ tarafı per perişan etmişti

bu olsa akrom hayatdan bezerdi

işte fark bu

Fiziksel anomali adam.

Bende dün izledim baştan ön yargılıydım ama canavar cidden.

Bunu ve Boey’i al, Boey form tutunca Jakobs ve Eren ile beraber inanılmaz atletik ve güçlü defans olur.

ben boeyi istemiyorum alpaycığım

daha dikiş tutmaz o bizde

Bjkye gidince konuşuruz der birisi diğeri hocaya garson diyor. Yaw yöneticiler cidden müsade edecek misiniz bu arkadaşlara
Geçen gün de başka birisi hoca için çapsızı kovduğumuzda direkt gidip ali koç ile imzalar dedi.. Öyle ki sinsi dedi... Sonra da bendeki intibası bu ..hissiyat sadece dedi.. Yani bu denli takıntılı olan düşmanlık güden kişilerin toksikliği fazlasıyla bıktırıyor.. Bu eleştiri kültürü falanda değil..haterlık sapantılı bir hale gelmiş.

Kaleci ve sağ bek biran önce alınmalı sol stoper ve orta saha sl liste verilene kadar beklenebilir

Ulan Kerem 1 hainse bu 1000 hain. Gelmemek için kendini yırtıyor yazın başından beri, ayrılmak için sakatım diyip maçlara çıkmadı kritik süreçlerdeyken. Ne zaman bizi sorsalar burda düşmanlık yapmışız gibi yok cevap falan vermeyeceğim çekiyor.

Hala bunun peşinden koşuyorlarsa günün sonunda bu kronik herif gelirse izlemem bu sezonu. Osimhen değil Batistuta gelse izlemem.

Bizim aleyhimize, iktidar takımının ise lehine uygulanacak bir olay daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt