Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.029
- 13.925
- 1.498
Dedik yani yunustan barıştan kolpa olmaz on numara çocuklar iksiide
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zorunlu satın alma hakki diye bir cümle olmaz zaten Galatasaray satın alma opsiyonunu kullanacak yazmaya çalışmış.Haluk dan teori üretip yazmış ama bana da öyle olacak gibi geliyor.Haluk'un yazdığını görünce bunu yazdı bence yanlış anlayıp. Onun dışında bunun tek açıklaması bizim Arabistan'a satmamız olur.
zaniolo nelsson morata köhn jelert ve yusuf’tan piyasası varken çıkmamak saçmalık olur.heveslenmeyiniz zanioloyu dehleyeceğiz
şu herifi alamaz mıyız yaw sağbeğe
böyle singo akanji falan bol keseden yazıyosunuz sonra transfer yapmayıp bu adamları kovalıyor sezon sonuna kadar bizimkiler.Donnaruma
Singo Davinson Akanji Jacobs
Lemina Torreira
Sane Yunus BAY
Osimhen
Gel ula
Spurs'da sakatlıklardan ötürü çok şans buldu ben de çok 90 dakikasını izledim. Savunmada aksayabiliyor yaşı genç sayılır normal EPL'de böyle anlar yaşaması ama gelişecektir o yüzden avel diyorum.Avel falan değil Notthingham'da 90 dk çok izledim , Boeyin gelişmiş versiyonu gibi , oynatmıyor Tottenham geçen yıl Genoaya kiraladılar, opsiyonlu alınabilir
şu herifi alamaz mıyız yaw sağbeğe
Spence solbek gerekirse ortasahada oynuyor, adamı kiralayıp duruyorlar Rennes , Leeds, Genoa, bizde opsiyonlu kiralasak keşke, defansıda çok iyi hücumda inceci, yaşında genç, jelert gibi çubukta değil 1.85 boyubu spence çok iyi beeee o nasıl bilekler yeğenim
singo gücüyle var
bu direkt topçuoğlutopçu
100 hskkım olsa 99 spence 1 singo derim
bu singo hiç solstoper oynamışmı baktınızmı
sağbeke spence sol stopere singods olur
tabi sol stoperde oynamışlığı varsa
Bizim aleyhimize, iktidar takımının ise lehine uygulanacak bir olay daha.

Son gülen iyi güler. Zaniolo hiçbir yere gitmeyecek. İtalyan prensi küllerinden doğacak.heveslenmeyiniz zanioloyu dehleyeceğiz
Spence solbek gerekirse ortasahada oynuyor, adamı kiralayıp duruyorlar Rennes , Leeds, Genoa, bizde opsiyonlu kiralasak keşke, defansıda çok iyi hücumda inceci