Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_8364.webp
Bizim oyuna en çok benzeyen oyunu (fiziğe dayalı) bence Leipzig oynuyor. Ordan birini çeksek kolay adapte olurmuş gibi geliyor.

Gerçi gidip alınmayacak fiziksiz tek isimi Angelino’yu aldık o ayrı mesele.

4 tane de sağ bekleri varmış bir tanesi mutlaka düşer önümüze.

Haluk'un yazdığını görünce bunu yazdı bence yanlış anlayıp. Onun dışında bunun tek açıklaması bizim Arabistan'a satmamız olur.
Zorunlu satın alma hakki diye bir cümle olmaz zaten Galatasaray satın alma opsiyonunu kullanacak yazmaya çalışmış.Haluk dan teori üretip yazmış ama bana da öyle olacak gibi geliyor.

bu spence çok iyi beeee o nasıl bilekler yeğenim

singo gücüyle var

bu direkt topçuoğlutopçu

100 hskkım olsa 99 spence 1 singo derim

bu singo hiç solstoper oynamışmı baktınızmı

sağbeke spence sol stopere singods olur
tabi sol stoperde oynamışlığı varsa

Donnaruma
Singo Davinson Akanji Jacobs
Lemina Torreira
Sane Yunus BAY
Osimhen

heveslenmeyiniz zanioloyu dehleyeceğiz
zaniolo nelsson morata köhn jelert ve yusuf’tan piyasası varken çıkmamak saçmalık olur.

seneye hepsinin piyasası düşecek hiçbiri 11’in parçası olamaz. bunları elinden çıkartıp 4 tane daha adam alıp hayatını yaşarsın ama umrunda değil bizimkilerin.

stoper sağ bek kaleci orta saha alırsın kontejyanın kalırsa bir tane de kanat forvet alırsın iki tane de yerli alırsın biri gökhan sazdağı olur bir tane ortasaha gurbo alırsın biter.

Avel falan değil Notthingham'da 90 dk çok izledim , Boeyin gelişmiş versiyonu gibi , oynatmıyor Tottenham geçen yıl Genoaya kiraladılar, opsiyonlu alınabilir
Spurs'da sakatlıklardan ötürü çok şans buldu ben de çok 90 dakikasını izledim. Savunmada aksayabiliyor yaşı genç sayılır normal EPL'de böyle anlar yaşaması ama gelişecektir o yüzden avel diyorum.

İtalya'da da yarım sezon full oynamadı rotasyonda kullandılar ama bizim için doğru profil budur. Udogie'nin sakatlık sorunundan ötürü bayağı bir de sol bek oynamışlığı vardır.

bu spence çok iyi beeee o nasıl bilekler yeğenim

singo gücüyle var

bu direkt topçuoğlutopçu

100 hskkım olsa 99 spence 1 singo derim

bu singo hiç solstoper oynamışmı baktınızmı

sağbeke spence sol stopere singods olur
tabi sol stoperde oynamışlığı varsa
Spence solbek gerekirse ortasahada oynuyor, adamı kiralayıp duruyorlar Rennes , Leeds, Genoa, bizde opsiyonlu kiralasak keşke, defansıda çok iyi hücumda inceci, yaşında genç, jelert gibi çubukta değil 1.85 boyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt