Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.718
- 59.106
- 3.383
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bu gitmedi, transfer olmak uzere olan kaleci Botafogo kalecisi John Victor, 10 milyon euro onermis West Ham onun icin.Tuh kactı o zaman bence ıyı kalecıydı, kaca gıtmıs görmedım yazdıgını kusura bakma
uydurup uydurup yazmak ata sporu mu bilic?günay
kaan..sanchez..apo..eren
lemina..torreira
sallai..sara..jakobs
barış
antep kadrosu böyle olur. resmen acı çekiyor hücum hattı
sane ve yunus yedek başlayacakmış , osi yedeklerde olur mu muamma
Fazla konsantre hatalari yapiyordu son Ajax dönemindeRensch çok hypelanıyordu çıktığı dönem. Herhalde potansiyeline ulaşamadı.
yoo uydurmuyorumuydurup uydurup yazmak ata sporu mu bilic?
Kiralamasi icin once sozlesmesini uzatmalari gerek, cunku son senesi. Donnarumma bence belese gitmek istiyor istedigi parayi alabilmek icin.PSG’nin Donnarumma’yi Araplar disinda baska bir kulube satabilme sansi cok dusuk. Avrupa kulupleri 10 milyon ustu maas vermezler. Bence Donnarumma’nin 1 sene icin bize gelme sansi var. PSG maasindan kurtulmak icin kiralayabilir.
öyle bir şey olmayacak rahat olabilirsin. geçen yıldan beri bunu yapıyorsun. sağda solda gördüğün uydurmaları buraya gerçekmiş gibi taşıyıp "öldük bittik" yazıyorsun. yazdığın 10 şeyin 9u tutmuyor. bir tanesi tutunca gelip "gördünüz mü ne oldu" yazıyorsun. şimdi ben bunu yazınca da bana kızacaksın. kızma. sadece yaptığım tespiti bir düşün.yoo uydurmuyorum
sane yorgun daha hazır değil , yunus sakatlıktan yeni yeni düzeliyor hoca belli ki riske etmek istemiyor 90 dakika.
osimhenin kadroda olacağı yüzde yüz kesin bilgi mi peki .
hoca bütün maçlarda sol tarafı arkalı önlü 2 bek olarak kullanmadı mı
eski açıkta , p4 otoparkta , diğer muhabirler tarafından da konuşulan şeyler bunlar.
illa birinin twit atmasına gerek yok
Böyle başlarsa asıl rezillik o zaman çıkar zaten.
Son senesi olsa bile kiralayamazlar mi ?Kiralamasi icin once sozlesmesini uzatmalari gerek, cunku son senesi. Donnarumma bence belese gitmek istiyor istedigi parayi alabilmek icin.
valla reisim gerekenler yapılmazsa yapılacak yangına su değil odun atanlardanız , yapacak bir şey yok.öyle bir şey olmayacak rahat olabilirsin. geçen yıldan beri bunu yapıyorsun. sağda solda gördüğün uydurmaları buraya gerçekmiş gibi taşıyıp "öldük bittik" yazıyorsun. yazdığın 10 şeyin 9u tutmuyor. bir tanesi tutunca gelip "gördünüz mü ne oldu" yazıyorsun. şimdi ben bunu yazınca da bana kızacaksın. kızma. sadece yaptığım tespiti bir düşün.
Bunu anlarim hadi, kaleci isi felaket.Kaleciyi bekliyoruz, sağ bek neden bekliyoruz peki stoperi? Şu durumun normal bir hali yok. Frankie gittiği an sağ bek geliyor olmalıydı.
Seneye sozlesmesi biten oyuncuyu niye kiralasinlar, oyle mantik mi olur? Adamlar para kazanmanin derdinde, suan satabilirler ama seneye zaten belese gidecek. Osimhen'i nasil kiraladik? Sozlesmesini once uzatti Napoli yoksa bir yere gidemezsin dediler, o da uzatti sonra bize kiralik geldi.Son senesi olsa bile kiralayamazlar mi ?
Evet, Donnarumma imza parasi kapmak istiyor, o yuzden satabilme sanslari cok dusuk.