Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günay
kaan..sanchez..apo..eren
lemina..torreira
sallai..sara..jakobs
barış

antep kadrosu böyle olur. resmen acı çekiyor hücum hattı

sane ve yunus yedek başlayacakmış , osi yedeklerde olur mu muamma
uydurup uydurup yazmak ata sporu mu bilic?

uydurup uydurup yazmak ata sporu mu bilic?
yoo uydurmuyorum

sane yorgun daha hazır değil , yunus sakatlıktan yeni yeni düzeliyor hoca belli ki riske etmek istemiyor 90 dakika.

osimhenin kadroda olacağı yüzde yüz kesin bilgi mi peki .

hoca bütün maçlarda sol tarafı arkalı önlü 2 bek olarak kullanmadı mı

eski açıkta , p4 otoparkta , diğer muhabirler tarafından da konuşulan şeyler bunlar.

illa birinin twit atmasına gerek yok

Böyle başlarsa asıl rezillik o zaman çıkar zaten.

Mevcut kadromuz 3 adet anadolu takımını geçecek güçtedir transfer için beklenir önemli olan listedeki birinci sıradaki oyuncuların gelmesidir.

Bu ayın sonuna kadar kaleci gelmez.

Yönetim daha toplantı yapıp kaleciyi masaya yatıracak.

PSG’nin Donnarumma’yi Araplar disinda baska bir kulube satabilme sansi cok dusuk. Avrupa kulupleri 10 milyon ustu maas vermezler. Bence Donnarumma’nin 1 sene icin bize gelme sansi var. PSG maasindan kurtulmak icin kiralayabilir.

PSG’nin Donnarumma’yi Araplar disinda baska bir kulube satabilme sansi cok dusuk. Avrupa kulupleri 10 milyon ustu maas vermezler. Bence Donnarumma’nin 1 sene icin bize gelme sansi var. PSG maasindan kurtulmak icin kiralayabilir.
Kiralamasi icin once sozlesmesini uzatmalari gerek, cunku son senesi. Donnarumma bence belese gitmek istiyor istedigi parayi alabilmek icin.

yoo uydurmuyorum

sane yorgun daha hazır değil , yunus sakatlıktan yeni yeni düzeliyor hoca belli ki riske etmek istemiyor 90 dakika.

osimhenin kadroda olacağı yüzde yüz kesin bilgi mi peki .

hoca bütün maçlarda sol tarafı arkalı önlü 2 bek olarak kullanmadı mı

eski açıkta , p4 otoparkta , diğer muhabirler tarafından da konuşulan şeyler bunlar.

illa birinin twit atmasına gerek yok

Böyle başlarsa asıl rezillik o zaman çıkar zaten.
öyle bir şey olmayacak rahat olabilirsin. geçen yıldan beri bunu yapıyorsun. sağda solda gördüğün uydurmaları buraya gerçekmiş gibi taşıyıp "öldük bittik" yazıyorsun. yazdığın 10 şeyin 9u tutmuyor. bir tanesi tutunca gelip "gördünüz mü ne oldu" yazıyorsun. şimdi ben bunu yazınca da bana kızacaksın. kızma. sadece yaptığım tespiti bir düşün.

Hem sol stoper hem sağ bek oynayabilen Singo tipi bir oyuncu ama işte bu adamlar pahalı oluyor

öyle bir şey olmayacak rahat olabilirsin. geçen yıldan beri bunu yapıyorsun. sağda solda gördüğün uydurmaları buraya gerçekmiş gibi taşıyıp "öldük bittik" yazıyorsun. yazdığın 10 şeyin 9u tutmuyor. bir tanesi tutunca gelip "gördünüz mü ne oldu" yazıyorsun. şimdi ben bunu yazınca da bana kızacaksın. kızma. sadece yaptığım tespiti bir düşün.
valla reisim gerekenler yapılmazsa yapılacak yangına su değil odun atanlardanız , yapacak bir şey yok.

Galatasaray ımızı vasatlaştırmaya alışmasın kimse.

dünyanın hiç bir takımında bendeki 9 numara rotasyonu yok diye avel avel hava basıp gezerken , kalkıp barışla kutucuyla forvet oluşturuyorsan az bile konuşuyorum da neyse

Son senesi olsa bile kiralayamazlar mi ?
Evet, Donnarumma imza parasi kapmak istiyor, o yuzden satabilme sanslari cok dusuk.
Seneye sozlesmesi biten oyuncuyu niye kiralasinlar, oyle mantik mi olur? Adamlar para kazanmanin derdinde, suan satabilirler ama seneye zaten belese gidecek. Osimhen'i nasil kiraladik? Sozlesmesini once uzatti Napoli yoksa bir yere gidemezsin dediler, o da uzatti sonra bize kiralik geldi.

Galatasaray, Olympiakos forması giyen Tzolakis ile ilgileniyor. (Hürriyet)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt