Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BAY gider mi gitmez mi bilmiyorum ama eğer giderse satana yazıklar olsun hem satıp hem tazminat maddesi eklemeyene de lanet olsun.

saçmalamış

sen 14 yabancını sağlam kur türkün bir olayı yok

yunus dışında hepsi avrupada rezilleri oynadı barış dahil
kaanın aponun içinden geçtiler
barış avrupada ezildi fark yaratamadı
garibim berkan solbek bile değil çürüdü gitti

okan buruku korumak için yapılan boş safsatalar

geçiniz!

Zaniolonun sorunu futbolculugu değil pskolojisi duzelir düzelmez orası ayrı mesele ama iddia ediyorum düzenli oynasın Zaniolo bu kadroda çok farklı yerlere gelir.Guvenilir biri mi değil ama bu ligin çok üstünde oyuncu bu formayı giydiği surecede destek olacaz.
Biz niye sahada göremiyoruz bu ligin cok ustunde oldugunu mesela?

BAY gider mi gitmez mi bilmiyorum ama eğer giderse satana yazıklar olsun hem satıp hem tazminat maddesi eklemeyene de lanet olsun.
Ben satacağımızı düşünmüyorum 30 üstü teklif gelmeyeceği için, ama satılırsa dediğin gibi maddeler mutlaka olacaktır kerem süreci ders olmuştur

Hayatımda okuduğum en dangalakça olay.
1- Barışı 40a satıyorsun alacağın adamın minimum 20ye salarlar.
2- Yerli ve türkiyede yetişmiş oyuncu yerine yabancı sınırını kısıtlıyorsun. Hem lige hemde avrupaya eksi yazar.
3- 24 yaşındaki çocuğu gönderip 30 yaşındaki dedeyi alacaksın ve ona totalde minimum 40 milyon euro bağlayacaksın.

Sorum bu transfer gerçekleşmesi durumunda biz bu boku neden yiyeceğiz.

Geçen ay forumda anket vardı yönetim temmuz ayı içinde kaleciyi getirir mi diye. Galiba çoğu kişi getirecekleri yönünde oy kullanmıştı. Bırakın Temmuzu, ağustosta getirseler dua edelim diyeceğim ama bunlar 1 Eylül’ü bekliyor transfer için.

Barışı satarlarsa işin sonunda şu olur Sallai var Yunus var abi daha ne olacak

Barış gibi Yunus gibi oyuncuları parayla alamazsın yüksek aidiyet takıma uyum kalite ve kazanma açlığı bu tarz adamları satarsan kriz anında takımı harekete geçirecek oyuncun kalmaz

U23: Jelert, Yusuf "OUT"
U23: Lammens/Tzolakis, R.Veiga "IN"

İki kaleciyi de hiç izlemedim sırf ismi çıktığından yazdım.

Ama Veiga konusunu uzun zamandır yazıyorum forumda. Juve'de orta sahada oynarken 1-2 maç gördüm bu adamı. Sol bek olarak çıkmış sonra sol stoper olmuş. Özellikleri sebebiyle gerektiğinde 3 mevkide kullanabiliyorsun. Süresini yüksek tutmak adına çok değerli bir şey. Hem Abdülkerim, hem Jakobs, hem de Lemina'yı ikame edebiliyor. Bu da yetmezmiş gibi bir de u23. 12 yabancıyı etkilemiyor.

Ama oyuncu için yaz boyu Bayern Münih ve Arabistan iddiası dolaştı. Ben bunu yazarken bir yere gitmiş bile olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt