Alper Alp Şentürk
Sarı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 390
- 325
- 363
Iyi vermis
Böyle fit olabilmek için nasıl beslenip nasıl 1 spor yapmalıyım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi vermis
Yuruyus ve az ekmek yemekle olabilir.Böyle fit olabilmek için nasıl beslenip nasıl 1 spor yapmalıyım?
Biz niye sahada göremiyoruz bu ligin cok ustunde oldugunu mesela?Zaniolonun sorunu futbolculugu değil pskolojisi duzelir düzelmez orası ayrı mesele ama iddia ediyorum düzenli oynasın Zaniolo bu kadroda çok farklı yerlere gelir.Guvenilir biri mi değil ama bu ligin çok üstünde oyuncu bu formayı giydiği surecede destek olacaz.
Ben satacağımızı düşünmüyorum 30 üstü teklif gelmeyeceği için, ama satılırsa dediğin gibi maddeler mutlaka olacaktır kerem süreci ders olmuşturBAY gider mi gitmez mi bilmiyorum ama eğer giderse satana yazıklar olsun hem satıp hem tazminat maddesi eklemeyene de lanet olsun.
Göremeyiz çünkü adam bizde değildi.Yarim dönem top oynadı izleyelim görelim.Biz niye sahada göremiyoruz bu ligin cok ustunde oldugunu mesela?
bana kalsa emekli olana kadar oynasın herşey para değilbarış falan gitmeyecek. yeni sezon çekimlerinde de yer aldı. en azından bu sene daha kalıp bir cl daha oynayacak aslan.
Bol bol seks lazim. Cardioyu hayatin rutinine eklemek icin onemli yontemBöyle fit olabilmek için nasıl beslenip nasıl 1 spor yapmalıyım?