- 16 Haziran 2010
- 191.285
- 134.202
- 6.478
Onun ismi kaç hafta önce burada konuşulduKevin Mier adında Kolombiya'lı kaleci buldum. Günün sonunda Sanchez'in önerisiyle alabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun ismi kaç hafta önce burada konuşulduKevin Mier adında Kolombiya'lı kaleci buldum. Günün sonunda Sanchez'in önerisiyle alabiliriz.
Yok, yüksek zam istemiştir yunus'ta olduğu gibiBunun gönlünde mi como da anasını sateyn
1 sezon da opsiyonu var. 2028'e kadar uzatabiliyoruz.Sanchez'in sözleşme 2027'de bitiyor. Sezon sonu yenilenmesi daha mantıklı olmaz mıydı, biraz acele ediyoruz.
Sanchez diyince ben de oralardan bir kaleci sanmıştımOnun ismi kaç hafta önce burada konuşuldu
Nasıl asılıyo görüyormusun yukarıya osi 15, sane 10. Maaş tavanımız çok yükseldi.Yok, yüksek zam istemiştir yunus'ta olduğu gibi
Böyle olacağı belliydi. fb'de de olacak. Kereme 5-6 milyon verdiklerinde irfan, ismail yüksek falan zam ister zamanla. Skriniar 8 milyon alınca diğer defansçılar zam isterNasıl asılıyo görüyormusun yukarıya osi 15, sane 10. Maaş tavanımız çok yükseldi.
5 milyon veririz de dua et daha fazla istemiş olmasınTakimda Osimhen 15, Sane 9-10, Icardi 6 falan alinca Sanchez'e 5 milyon euro rahat verilir. Millet disaridan benzerini bulmak icin senelik 8 milyon euro maas veriyor, bknz Skriniar.
Tam zamanı şuan aslında
Bana daha çok maaş iyileştirmesi gibi geliyor bu durum geleceğine dair farklı plan yapmasın diye. Zam hakkı mıdır, maaş ortalamasına bakıldığında bunu talep edebilir.1 sezon da opsiyonu var. 2028'e kadar uzatabiliyoruz.
Bence 5 milyonu kabul eder, zaten disaridan ayni kalitede stoper aramaya kalksak biz yine o 5 milyon euronun uzerine cikmak zorunda kaliriz gibi.5 milyon veririz de dua et daha fazla istemiş olmasın
Ne diyeceğimi tahmin et2.5 maaş, 5 kiralık 15 zorunlu satın alma şartıyla Tzolakis gelmez mi? O çocukta iş var, bizde tutar bence.
Yunanlarda da ermeniler gibi ufak millet refleksi var. Bizim onlara baktığımız gibi onlar bize bakmıyor. Nasıl bir kafa yapısı var çolakis de bilmiyoz ki. Sadece ekonomi olsa mesele pek sorun olmaz bizim için.2.5 maaş, 5 kiralık 15 zorunlu satın alma şartıyla Tzolakis gelmez mi? O çocukta iş var, bizde tutar bence.
Aynen biraz da o dedigin gibi. Simdi bu adamin performansini baskalari da goruyor, belki suan ki aldigi maasi hesap ederek "alabiliriz belki bunu" diye dusunen takimlar vardir.Bana daha çok maaş iyileştirmesi gibi geliyor bu durum geleceğine dair farklı plan yapmasın diye. Zam hakkı mıdır, maaş ortalamasına bakıldığında bunu talep edebilir.