Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.569
- 23.970
- 2.473
Ne diyeceğimi tahmin et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyeceğimi tahmin et
Biraz değişiklik olsun diye gs sözlükte takılayım dedim çok sıkıcı yer donanımhaber gs bölümü de öyle bu forumun muadili yok buranın atmosferi başka
+1 opsiyunu da var 2028 orada biraz da denge için yapılan bir şey.Sanchez'in sözleşme 2027'de bitiyor. Sezon sonu yenilenmesi daha mantıklı olmaz mıydı, biraz acele ediyoruz.
skriniar'ın 9 aldığını gören adamın 7,5 istemesi normal.
Vayyy özbek gardaş geldiSalom do'stlar. Transfer haqida xabar bormi?
Bence acele etmiyoruz tam zamanı, son yılı kalınca elimiz inanılmaz zayıflar. Ne istenilen bonservisi alabiliriz, ne kontrat için bir koz oynayabiliriz.Sanchez'in sözleşme 2027'de bitiyor. Sezon sonu yenilenmesi daha mantıklı olmaz mıydı, biraz acele ediyoruz.
skriniar'ın 9 aldığını gören adamın 7,5 istemesi normal.
Dursun başkanımız forumu okuyordur belki diye yazdımVayyy özbek gardaş geldi
Dediğine katılıyorum Alper. Kesinlikle Sanchez'de bu şartlarda 5 alır ama maaş skalamızın dengesi çok şaştı. Şu an takıma 400-800bin Euro bandında oyuncu getiremeyiz. Cuesta bile 1'den fazla aldı sanırım.Takimda Osimhen 15, Sane 9-10, Icardi 6 falan alinca Sanchez'e 5 milyon euro rahat verilir. Millet disaridan benzerini bulmak icin senelik 8 milyon euro maas veriyor, bknz Skriniar.
Parayla değil sırayla olacakmışİlkay'ı alalım yav sonra kaleci, sag bek falan alinir
Nasıl bir kafa yapısı var çolakis de bilmiyoz ki.
Harbi ha! HahahajParayla değil sırayla olacakmış![]()
Sato sensei, bize karşı tutumundan bahsediyorum, biliyormuyuz.mükemmel bi karakter tzolakis
+ sahaiçi takımı ful ateşleyen bi herif. kaptan materyali
Şakasız söylüyorum, Davinson'un dünyada oynayamayacağı herhangi bir kulüp yok şu an. Real, Barça, City filan dahil yani. Bu adamın 27 yaşında bize düşmesi ve 10 milyon bonservisle alınması filan milyarda 1 olacak iş.Takimda Osimhen 15, Sane 9-10, Icardi 6 falan alinca Sanchez'e 5 milyon euro rahat verilir. Millet disaridan benzerini bulmak icin senelik 8 milyon euro maas veriyor, bknz Skriniar.
kamuran yuzunden kıymetin bilinmedi
affet agabey