Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanchez'in sözleşme 2027'de bitiyor. Sezon sonu yenilenmesi daha mantıklı olmaz mıydı, biraz acele ediyoruz.
Bence acele etmiyoruz tam zamanı, son yılı kalınca elimiz inanılmaz zayıflar. Ne istenilen bonservisi alabiliriz, ne kontrat için bir koz oynayabiliriz.

Özellikle kontrat yenilemelerinde erkenden yol almamız çok iyi. Torreira'nın ki falan şahane oldu hatta.

skriniar'ın 9 aldığını gören adamın 7,5 istemesi normal.

Kaynak Kadir Çetincalı. Bu parayı isteyeceğini sanmıyorum. Yüksek ihtimal o 5 istiyor biz 4 civarı veriyoruz orta yolda buluşulur zira Sanchez'in opsiyonuyla birlikte 3 yıl daha sözleşmesi var bizle yani elimiz güçlü ve acele eden taraf biz olmayız bonuslarla 5 milyonda anlaşılır.

Takimda Osimhen 15, Sane 9-10, Icardi 6 falan alinca Sanchez'e 5 milyon euro rahat verilir. Millet disaridan benzerini bulmak icin senelik 8 milyon euro maas veriyor, bknz Skriniar.
Dediğine katılıyorum Alper. Kesinlikle Sanchez'de bu şartlarda 5 alır ama maaş skalamızın dengesi çok şaştı. Şu an takıma 400-800bin Euro bandında oyuncu getiremeyiz. Cuesta bile 1'den fazla aldı sanırım.

En çokta 600-1 arasında oynayan Sallai ile 2.5 vererek katlettik. Barış ile Yunus'un onun altında kalmaması lazımdı, onları da yükselttik.

mükemmel bi karakter tzolakis

+ sahaiçi takımı ful ateşleyen bi herif. kaptan materyali
Sato sensei, bize karşı tutumundan bahsediyorum, biliyormuyuz.
Ermeni 10 numara alıyorduk rusyadan neydi o zakaryan mı, ne oldu, 'ailem istemiyor, babanem ölümü gör dedi' diye gelmedi biliyorsun.😉

Takimda Osimhen 15, Sane 9-10, Icardi 6 falan alinca Sanchez'e 5 milyon euro rahat verilir. Millet disaridan benzerini bulmak icin senelik 8 milyon euro maas veriyor, bknz Skriniar.
Şakasız söylüyorum, Davinson'un dünyada oynayamayacağı herhangi bir kulüp yok şu an. Real, Barça, City filan dahil yani. Bu adamın 27 yaşında bize düşmesi ve 10 milyon bonservisle alınması filan milyarda 1 olacak iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt