Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size bir şey danışmak isterim dostlar. TOD üzerinden ligi izlemek istiyorum. Net hızım iyi. Yalnız televizyonum smart tv, ve cihazda Bein Connect uygulaması var. Arayüzleri aynı gibi duruyor TOD'la. Bu Bein Connect uygulamasından TOD izleyebiliyor muyum, bilen var mıdır?
Hayır. İzleyemiyosunuz. Tavsiyem Android tv box almanız

Size bir şey danışmak isterim dostlar. TOD üzerinden ligi izlemek istiyorum. Net hızım iyi. Yalnız televizyonum smart tv, ve cihazda Bein Connect uygulaması var. Arayüzleri aynı gibi duruyor TOD'la. Bu Bein Connect uygulamasından TOD izleyebiliyor muyum, bilen var mıdır?
izlersin güzel kardeşim sıkma canını , kullanıcı girişi aynı . ben öyle yapıyorum sony android sistem , 2 uygulamada var :)

Sane ve Osimhen sürecinde ilk defa bombayı Serhan patlatmıştı ben Alisson işi tamam gözüyle bakıyorum

Valla bulsunlar adam akıllı kaleci bu kadar taş gibi 11 kurulan takımın kalecisi uğurcan berke falan olamaaz nokta

Abdullah Kavukcunun açıklamaları güzel 10 tane transfer yapmayacaz bundan sonra 4-5 tane net transfer yapacaz diyor alacağımız 2 oyuncu da dünya çapında olacak bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt