Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerede benim atletik savunmacılarım NEREDEEEE!

bırakın abi kaleciyi, illa ki bir kaleci bulunur.

Sağ bek ve sol stoper istiyorum.

Hücum hayvani oldu, şu savunmayı daha da atletikleştirin yeter.

Savunma çizgisini ortasahada kuruyoruz, saneyi osiyi yunusu barışı çok fazla geri koşturmamak enerjilerini hücumda vermeleri için apo yerine atletik sol stoper, sağ beke de boey tarzı bi bek şartoğlu şart. 10 nodan da kaleciden de en önemli transfer ikisi bence. Direkt oyun gücünü etkileyecek

Abdullah Kavukcunun açıklamaları güzel 10 tane transfer yapmayacaz bundan sonra 4-5 tane net transfer yapacaz diyor alacağımız 2 oyuncu da dünya çapında olacak bence.
Gardi buchi ve gardinin arkadaşı büyük oyuncular dedi zaten

Solo İl Gala kutusundan yüksek miktarda alanlar açıklanacakmış görelim bakalım şovenist Galatasaray'lıları ne kadar alacaklar

Nerede benim atletik savunmacılarım NEREDEEEE!

bırakın abi kaleciyi, illa ki bir kaleci bulunur.

Sağ bek ve sol stoper istiyorum.

Hücum hayvani oldu, şu savunmayı daha da atletikleştirin yeter.

Apoyla SL fikri beni urkutuyor .. Ardanin bizim mac oncesi aponun ardina atilacak toplari konusmasi bile hala aklimda ..

foto güncel mi acep. bu sezonun (başlayacak olan) formasına benziyor.

öyleyse hayırlı - çok maaşa sakatlık riskli - ismi beğensekte.

12 milyon euro + Nelsson + Halil paketi karşılığında Uğurcan'a soğuk bakmam. Yabancı sınırı başa bela ve önümüzdeki yıl daha da daralacak.

Mesela FB, Duran ve Archie sayesinde rotasyonunu 2 oyuncu fazla genişletebiliyor. Biz de Uğurcan ile bunu sağlarız. Ayrıca yıllık maaşı da bahsi geçen yabancı kalecilerin 1/3'ü seviyesinde.

Galatasaray, Ederson için City’e çıkabileceği son rakamı iletti. Dün tüm gün bu transfer için mesai harcandı. Sürecin takibi devam edecek.

Sommer ismi hala masada.

Alisson cephesiyle de yönetim temasta fakat maaş beklentisi çok yüksek. (Kaya Temel)

Birilerine fena para gömecek hem de iyi para kazanacağız gideceklerden

Ben haber çıktıkça foruma girme düşüncesindeyim.dolunayi bekleyeceğim.umutluyum🥰

uyelerimizden soyle bir beklentim var

Okan Mason 20 kutu
Kubat Abi 10 kutu
Vasfi 7 kutu
SAmi Karakoc don
Ahmet Kolap atki
Umut Gul bileklik

Galatasaray, Ederson için City’e çıkabileceği son rakamı iletti. Dün tüm gün bu transfer için mesai harcandı. Sürecin takibi devam edecek.

Sommer ismi hala masada.

Alisson cephesiyle de yönetim temasta fakat maaş beklentisi çok yüksek. (Kaya Temel)
Her yere yanlamış tembel

Bu 2 gün içinde

Frankowski, Morata ve Cuesta'da gelişmeler olur umarım.

Morata için 6 yeterli abartmaya da gerek yok. Frankowski için de 1.5+4.5 (zorunlu) ve Cuesta'ya da 1 Milyon Euro civarı kiralama bedeli vs yeterli.

Maaş olarak zaten Morata çok yüksek, Frankowski de ortalama yüksek denebilir onu da tabi karşı taraf karşılamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt