Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Leao nun osiyle ne alakası var da beğeniyor anlamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leao nun osiyle ne alakası var da beğeniyor anlamadım.
Aynı takımlarda oynamadılar aynı ülke vatandaşı değiller diye merak etmiştim. Teşekkür ederim.2023 yılında ırkçılık ile ilgili Osimhen'in Napoli ile ipleri koparmasına sebep olan olaylar yaşandığında beğenmiş ilk olarak.
Oradan beri beğeniyor.
Kendisi de Afrika kökenli ve tabi ki arkadaşı olabilir.
Normal bunlar.
sn.kavukcu,erden in biraktigi yerden gidiyor
GS mizin genc insan gücü fevkalade iyi,arkadan da gelecekler olacaktir elbet
İnşallah bundan sonra kadroyu korumayı başarıp sadece nokta atışı bir iki transfer ile önümüzdeki senelerde de sürdürebiliriz bu modeli.Abdullah Kavukcunun açıklamaları güzel 10 tane transfer yapmayacaz bundan sonra 4-5 tane net transfer yapacaz diyor alacağımız 2 oyuncu da dünya çapında olacak bence.
Doğru hepsiYönetimi nasil buldun? Açiklamalar, strateji falan
Girişimci insan iyidir, sıfırdan bir yerlere kendi emekleri çabası yetenekleri ile gelen adam iyidir
Bu tür insanlar emek verdiği kuruma da faydalı olur, vizyon getirir, kurumu da kendi gibi ileri götürür, geliştirir
Babadan gelen parayla kendini adam zanneden, doğuştan şanslı, hiçbir zorluk çekmemiş insandan ise kimseye fayda gelmez
Şanslıyız ki bizim camianın insan kaynakları hep ilk grupta bahsettiğim profilden oluşuyor
Cash para 50 miz olsa bence ikna ederiz Milanı moratsyıda salalım derizLeao osimhenin Galatasaray paylaşımlarının çoğunu beğenmiş bu arada.bilginiz olsun