Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.892
- 28.129
- 3.183
Beklenen Zeki Çelik haberi. Uygun maliyete ben isterim kendisini elimizi, ciddi anlamda rahatlatır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MADDE 1 – SÜPER LİG FUTBOLCU UYGUNLUĞU A Takım Listesine 14 yabancı futbolcu yazılması halinde bu futbolculardan 2025 – 2026 sezonunda en az 2'sinin 01.01.2003 veya daha sonraki tarihte doğmuş olması zorunludur.hamle'ûl gereksiz
Öyle bir durumda yönetime de başka bişey döner.Kaleci konusunda ibre Bilal Beyazıt'a dönecek gibi
bende değilimZeki Çelik'e soğuk değilim başıma bir şey gelmeyecekse
Şimdiiii bizim kaptanımız İcardi, ifb nin mhy, ve bu andavallar bize rakip ha. mhy itinin takım kaptanı olduğu bir takımda top oynamak nasıl bir rezillktir kepazeliktir ezikliktir, iğrenç bir durum, rabbim kimseyi o duruma düşürmesin
aslanım makine gibi hala
Keyifler nasil üstadSola giden suta saga yatan kaleci kim
Fena degil, daha iyi olacak beklentimiz mevcut.Keyifler nasil üstad
Ben dahil bazen Zeki'yi olduğundan daha aşağı bir oyuncuymuş gibi yorumluyoruz ama gelirse net katkı verir. Eren ile filan da kıyaslamamak lazım. Geçen yıl 3200 dk oynamış yaklaşık olarak ki bu 90 dk hesabı olarak 35 maç yapar. Sakatlık geçmişine de baktım, S.O.S veren bir durumu yok. Bu transfere mesafeli olmamın tek sebebi Zeki'nin aldığı maaş. Roma'da brüt 2.5 milyon alan adam o rakamı bizden net ister. Ama işin güzel yanı TM'ye göre sözleşmesi 2026 Haziran'da bitiyor. Yani uygun bonservisle olacaksa olabilir. Yerli rotasyonunu da güçlendirmiş oluruz.Zeki için demiştim Eren gibi verimli olur ama CL için bu isimler sıkıntı yoksa ligimizde Eren Zeki falan üst düzey oyuncular