Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamle'ûl gereksiz
MADDE 1 – SÜPER LİG FUTBOLCU UYGUNLUĞU A Takım Listesine 14 yabancı futbolcu yazılması halinde bu futbolculardan 2025 – 2026 sezonunda en az 2'sinin 01.01.2003 veya daha sonraki tarihte doğmuş olması zorunludur.

Önümzdeki sene 12 yabancı bulundurabileceksin tecrübeli. Türk topçularla mecburen sözleşme uzatmak zorunda kalındı aslında.

Yabancı yedek lüksün kalmıyor artık.

Valla geçen seneye kadar full zekiye giydiriyordum çok kötü diye başımıza gelen cuesta ve frank kasırgasıdan sonra zekiye karşı yumuşadım. Kötünün kötüsü insanın algısını ne hale getiriyor.

Zeki için demiştim Eren gibi verimli olur ama CL için bu isimler sıkıntı yoksa ligimizde Eren Zeki falan üst düzey oyuncular

7,5 ne yav. Fb'yi mal gibi para harcamalari yüzünde saymasak, Avrupa'da o parayi kac tane stoper aliyordur? Ben olsam opsiyonu cekerdim, ve gelecek sezon 15 civari Araplara satmaya calisirdim. Bu Sane ve Osimhene verdigimiz maas bir yerimizde patlayacagi asiri belliydi. Yunus bile 2,5 dan fazla aldiysa hic sasirmam ve oyuncuyun tavirini anlayisli bakarim.

Zeki için demiştim Eren gibi verimli olur ama CL için bu isimler sıkıntı yoksa ligimizde Eren Zeki falan üst düzey oyuncular
Ben dahil bazen Zeki'yi olduğundan daha aşağı bir oyuncuymuş gibi yorumluyoruz ama gelirse net katkı verir. Eren ile filan da kıyaslamamak lazım. Geçen yıl 3200 dk oynamış yaklaşık olarak ki bu 90 dk hesabı olarak 35 maç yapar. Sakatlık geçmişine de baktım, S.O.S veren bir durumu yok. Bu transfere mesafeli olmamın tek sebebi Zeki'nin aldığı maaş. Roma'da brüt 2.5 milyon alan adam o rakamı bizden net ister. Ama işin güzel yanı TM'ye göre sözleşmesi 2026 Haziran'da bitiyor. Yani uygun bonservisle olacaksa olabilir. Yerli rotasyonunu da güçlendirmiş oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt