Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zengin işadamları ve ünlü sanatçılar bu işe el atmalı. Örneğin Kenan İmirzalıoğlu 500 adet alıp sosyal medya üzerinden Kıvanç Tatlıtuğ'u etiketlemeli Kıvanç'da 500 adet alıp Kerem Bursin'i etiketlemeli zincir bu şekil ilerlese çok güzel olur.

Süreçlere ben de bu şekilde bakıyorum.

Sosyal medyanın boş gazı işler çok göz yoruyor.

Lig başlıyor artık - 1.5 aya CL oynayacağız - ne BAY , ne Yunus , ne Sara gibi isimlerin ayrılığı katiyen düşünülmemeli artık. (Fifa FUT modundan çıkmalı taraftar isimlere takılarak - açgözlülük seviyesini indirmek lazım)

İlkay'dan emin değilim - isterim tabii ki ama 5+ maaş talebi yazılıyor hep , orda kafamda duruyor o süreç.

İlkay'a

4.000.000 + 1.500.000 sadakat primi verip 2 yıllık sözleşme imzalanabilir.

Fazlası zarar.

Kimse gitmez bence daha. Ön bölgede telafisi olmaz Yunus ve Barış'ın.

Soyunma odasında Muslera+Mertens ve Demirbay önemliydi. Onları kaybetmişken bu iki isim gidemez.

Sanchez
Lemina
Torreira
İcardi
Osimhen
Yunus
Barış

bunlar takımın şu an en ağır ve vazgeçilmez isimleri. Tabi Sane de öyle olacaktır, ama o yeni geldi zaten saymaya gerek yok. Kaan'ın da liderliği önemli.

Şayet haber doğruysa; Bizimkiler Donnaruma için PSG'ye başvurdukları zaman

PSG tarafı bizimkilere: Safonov'u elimizden çıkarmak istiyoruz bonservis konusunda da kolaylık yaparız demiş

Eğer Ederson ve Donnaruma maliyetli olursa ki dün Okan hoca da maliyetli dedi her iki isim için

O zaman ciddi ciddi Safonov olabilir diye düşünüyorum

O da olmazsa şayet maliyet konusundan dolayı o zaman ciddi ciddi Berke hamlesi filan bekliyorum bizimkilerden
Safanov nasıl kaleci diye sormuştum 😁

Genç bir kaleci alacaklar. Lammens, Restes. Bir ihtimalde tecrübeli kalecide Nick Pope olabilir. Türk kaleci almazlar. Okan hoca Berke'yi beğenmiyor, Uğrucan'ı da Ts 20'den aşağı bırakmıyor.
Atubolu olsa keske… bi forma daha alirim

Zengin işadamları ve ünlü sanatçılar bu işe el atmalı. Örneğin Kenan İmirzalıoğlu 500 adet alıp sosyal medya üzerinden Kıvanç Tatlıtuğ'u etiketlemeli Kıvanç'da 500 adet alıp Kerem Bursin'i etiketlemeli zincir bu şekil ilerlese çok güzel olur.
500 çok yav. 5 milyon tl yapıyor. Anca zengin iş adamları yapar o dediğini

Mertens gitti Sane geldi, Osimhen takımda kaldı.
Şu an sadece kaleci ve stoper oynayabilen sağ bek alarak takımı yeterince güçlendirmiş olacağız. Kerem Demirbay yerine de Efe girsin rotasyona.

Ön tarafta efsane bir oyuncu grubu var. Peki bunları oynatabilecek oyuncumuz var mı ? Sara ? Yunus ? Sane ? Bu 3 isim bu işi çözer mi ? Yoksa çare olacak isim sizce kim olmalı ?

Ön tarafta efsane bir oyuncu grubu var. Peki bunları oynatabilecek oyuncumuz var mı ? Sara ? Yunus ? Sane ? Bu 3 isim bu işi çözer mi ? Yoksa çare olacak isim sizce kim olmalı ?
AMF şart.

Hiçbiri Mertens'in yerini dolduramaz. İleride basan, koşan, oyunu açan, takımı oynata vs.

Mertens takımın oyun aklıydı. Bu tip bi AMF gerektiğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt