- 31 Ağustos 2021
- 69.946
- 50.046
- 3.758
Gurur duykele yakin bir sey yapti
havayı , rüzgarı kafanda hissetmenin keyfini çıkar tamam mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gurur duykele yakin bir sey yapti
Süreçlere ben de bu şekilde bakıyorum.
Sosyal medyanın boş gazı işler çok göz yoruyor.
Lig başlıyor artık - 1.5 aya CL oynayacağız - ne BAY , ne Yunus , ne Sara gibi isimlerin ayrılığı katiyen düşünülmemeli artık. (Fifa FUT modundan çıkmalı taraftar isimlere takılarak - açgözlülük seviyesini indirmek lazım)
İlkay'dan emin değilim - isterim tabii ki ama 5+ maaş talebi yazılıyor hep , orda kafamda duruyor o süreç.
Safanov nasıl kaleci diye sormuştumŞayet haber doğruysa; Bizimkiler Donnaruma için PSG'ye başvurdukları zaman
PSG tarafı bizimkilere: Safonov'u elimizden çıkarmak istiyoruz bonservis konusunda da kolaylık yaparız demiş
Eğer Ederson ve Donnaruma maliyetli olursa ki dün Okan hoca da maliyetli dedi her iki isim için
O zaman ciddi ciddi Safonov olabilir diye düşünüyorum
O da olmazsa şayet maliyet konusundan dolayı o zaman ciddi ciddi Berke hamlesi filan bekliyorum bizimkilerden
Gs futbolcu kiralama şirketi açmamız şart artıkartik kiralik gondermektede ustalastik 1 degil 2 yil kiraliyoruz![]()
Yok üstad hafta sonu tatiliYıllık izin mi ?
ilk işin bando davulu ile düdükçü kerata ile kapışmak olmalı.
Atubolu olsa keske… bi forma daha alirimGenç bir kaleci alacaklar. Lammens, Restes. Bir ihtimalde tecrübeli kalecide Nick Pope olabilir. Türk kaleci almazlar. Okan hoca Berke'yi beğenmiyor, Uğrucan'ı da Ts 20'den aşağı bırakmıyor.
500 çok yav. 5 milyon tl yapıyor. Anca zengin iş adamları yapar o dediğiniZengin işadamları ve ünlü sanatçılar bu işe el atmalı. Örneğin Kenan İmirzalıoğlu 500 adet alıp sosyal medya üzerinden Kıvanç Tatlıtuğ'u etiketlemeli Kıvanç'da 500 adet alıp Kerem Bursin'i etiketlemeli zincir bu şekil ilerlese çok güzel olur.
Lazım fakat bir çok yabancı oyuncudan da çıkmak lazım, ikinci kısım daha öncelikli şuan görünene göreBiz zenginmiyiz yav. Bize para simdi lazim
Renkdaş onlara koymaz ya500 çok yav. 5 milyon tl yapıyor. Anca zengin iş adamları yapar o dediğini
Koymaz da vermezler okadar para ünlüler. Sürümden kazanmaya çalışmalıyız her zaman, bizim gücümüz zenginlerimizden değil milyonlarca taraftarımızdan geliyor çünkü.Renkdaş onlara koymaz ya![]()
AMF şart.Ön tarafta efsane bir oyuncu grubu var. Peki bunları oynatabilecek oyuncumuz var mı ? Sara ? Yunus ? Sane ? Bu 3 isim bu işi çözer mi ? Yoksa çare olacak isim sizce kim olmalı ?
ali koc en az 1000 tane alirKoymaz da vermezler okadar para ünlüler. Sürümden kazanmaya çalışmalıyız her zaman, bizim gücümüz zenginlerimizden değil milyonlarca taraftarımızdan geliyor çünkü.