- 29 Ocak 2024
- 8.341
- 7.142
- 568
AuwwwwwwwwwwwBir ara adı geçmişti , deli aynı Higuita gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AuwwwwwwwwwwwBir ara adı geçmişti , deli aynı Higuita gibi
Gece 7 tane yedi seattledan iddaamı getirdi aslan parçasıEkli dosyayı görüntüle 297404
Bu kim, delice bakıyo, iyi mi
Parayı versin ya 2 buçuk milyonluk forma alsa tedarikçiye falan para gidecek zarar ederizGene pr pesinde. Lan baskana ne soruyon? Madem 2.5m euro verecek kadar paran var, okadarlik forma al dagit allah allah
hayalimde şu var - hani Real Madird "Hala madrid" narası var ya anonçunun dahil olduğuBut he works.
Seamicim o zaman niye muslerayı dahil edip takım çok yaşlı ortalamamız 57 diyodun geçen seneKalecinin yaşının önemi yok
Belli ki Atubolu'yu çok beğeniyorsun. Nasıl bir kaleci, özellikleri, zaafları vs nedir?Atubolu olsa keske… bi forma daha alirim
Cahildim fmcilerin rengine aldandimSeamicim o zaman niye muslerayı dahil edip takım çok yaşlı ortalamamız 57 diyodun geçen sene
Ben bunları bilmem, benim bildiğim;hayalimde şu var - hani Real Madird "Hala madrid" narası var ya anonçunun dahil olduğu
Anonsçu : SOLO IL GALA!
Tribün : GALA VICTOR! (Roma victor narası hesabı)
Anonsçu : GALA VICTOR
Tribün : SOLO IL GALA !!!
olmaz mı ?
Muslerada öyleydi.Boyuna göre çevik ve reflekslerini iyi buldum.Ayaklarıda yeterliyse yaş itibarı ile min.6-7 sezon iş yapacak tecrübeli kaleci gibi duruyor.Reis penaltı noktasına çıkarsa vurulacakmış gibi bir hali var fazla çizgi kalecisi
Seten yavuṣaği niye versin ahbert? Adam febelirezan beyi salın yahu seten denen herif versin önce 2.5ğu
Seten yavuṣaği niye versin ahbert? Adam febeli
Olmaz.hayalimde şu var - hani Real Madird "Hala madrid" narası var ya anonçunun dahil olduğu
Anonsçu : SOLO IL GALA!
Tribün : GALA VICTOR! (Roma victor narası hesabı)
Anonsçu : GALA VICTOR
Tribün : SOLO IL GALA !!!
olmaz mı ?