Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu sayfa günlerdir dolanıyor da, fb lazio için full diye sıkıyordu.. özete baktım yarısı boş kalmış stadın

Satılan bilet sayısına göre yazıyor. Fenerde kombineler serbest olduğu için kâğıt üzerinde dolu görünse de, kombine sahipleri gelmediğinde tribünler boş kalabiliyor.

Frankowski rennes'te. Yolun açık olsun güzel adam. Gelirken beklentimiz yüksekti ama olmadı. Seni fırlama aslan oğullarınla hatırlayacağım.

şunu anlamadım tam

kiralık yıllar arasında bir iş olupta anlaşmadan kurtulamıyor değil mi ? sadece biz parasını senelere yayamış gibi alıyoruz gibi ?
Bizim gelecek yılların mali bilançolarında + olarak yazması için ya da Rennes kulübünün talebi de olabilir bence. Bu yıl mali anlamda hesabı kitabı tutturmak için ötelemek istemiş olabilirler.

Zorunlu satın almada kurtulamıyor sadece denildiği 3+5 ise 5'i 2 yıl sonra verecekler demek bu.
baktığında 1.5 M euro / yıl 2 yıllık kiralamışız aslında

2 yıl sonra 5 kağıt alacağız.

neyse maliyetini ne kadar çıkarırsak o kadar iyi diye bakmak lazım. hiç verim alamadık ki adaman - tutmadı burada.

Avrupa liglerinde ve üstdüzey takımda oynamamış her kaleci büyük risktir. Heleki direk güney amerika liglerinden aman diyeyim, sakın öyle bir riske girilmesin.

baktığında 1.5 M euro / yıl 2 yıllık kiralamışız aslında

2 yıl sonra 5 kağıt alacağız.

neyse maliyetini ne kadar çıkarırsak o kadar iyi diye bakmak lazım. hiç verim alamadık ki adaman - tutmadı burada.
Cuesta'yı falanda Spartak Moskovo'ya satabilirsen 6+2 veya direk 8 milyona falan çok iyi girdi olacak mesela. Bir de Zaniolo giderse ki o bana biraz zor gibi geliyor çünkü 9-10 milyonluk teklif Brezilya'dan bir de diğer ilgilenen takımda Neom deniyor bonservisi ile alabilecek takım. Oralara gider mi Zaniolo?

Frankowski mevzusu bize ders olmalı. Belli bir yaşın üzerinde olup da oynadığı max kulüp Rennes filansa uzak duracaksın. Her böyle CV'li topçu ismi geçtiğinde ''ama Marcao da küme düşen takımdan gelmişti'' demeyeceksin. Biri 22 yaşındaydı, Frankowski 29... Yani scouting işinin zirvelerinden birisi olan Fransa'nın göbeğinde 29 yaşına kadar kimse almaya değer görmemiş, sen gidip alıyorsun. Bu topçuyu scout ekibinde öneren(ler) her kimse derhal kulüple ilişkisi kesilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt