Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
2 yıl mevzusu dışında iyi para. Satış işlerinde daha da gelişmeliyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 kiralama 5 zorunlu satın alma diye gördüm bir sayfada.
beğenmek zorunda değilsinbu ne aga ya
Madem daha uzak liglere yöneldik Japonya Milli takımının kalecisine gidelim.
Birincisi çizgi kalecisi değil , 1,88 olmasına rağmen atletik. Bence ayakları da fena değil. Refleksleri de çok iyi.
Şu sayfa günlerdir dolanıyor da, fb lazio için full diye sıkıyordu.. özete baktım yarısı boş kalmış stadın
Zorunlu satın almada kurtulamıyor sadece denildiği 3+5 ise 5'i 2 yıl sonra verecekler demek bu.şunu anlamadım tam
kiralık yıllar arasında bir iş olupta anlaşmadan kurtulamıyor değil mi ? sadece biz parasını senelere yayamış gibi alıyoruz gibi ?
Bizim gelecek yılların mali bilançolarında + olarak yazması için ya da Rennes kulübünün talebi de olabilir bence. Bu yıl mali anlamda hesabı kitabı tutturmak için ötelemek istemiş olabilirler.şunu anlamadım tam
kiralık yıllar arasında bir iş olupta anlaşmadan kurtulamıyor değil mi ? sadece biz parasını senelere yayamış gibi alıyoruz gibi ?
Rennes normalde psg ve marsilyadan sonra en zengin kulüp. Yine de taksitle de olsa is yapnamiz güzel. Ayakları alışsınBence anlaşma iyi uzatmadan göndermek lazım açıkçası ben satabileceğimizi bile düşünmüyordum Avrupa'nın bjk si gibi kulupmus 2 sene kiralik felan
baktığında 1.5 M euro / yıl 2 yıllık kiralamışız aslındaZorunlu satın almada kurtulamıyor sadece denildiği 3+5 ise 5'i 2 yıl sonra verecekler demek bu.
Cund ustadimin Harputlu olduguna dair cesitli rivayetler varElazığlı
Oooo HemserimElazığlı
Cuesta'yı falanda Spartak Moskovo'ya satabilirsen 6+2 veya direk 8 milyona falan çok iyi girdi olacak mesela. Bir de Zaniolo giderse ki o bana biraz zor gibi geliyor çünkü 9-10 milyonluk teklif Brezilya'dan bir de diğer ilgilenen takımda Neom deniyor bonservisi ile alabilecek takım. Oralara gider mi Zaniolo?baktığında 1.5 M euro / yıl 2 yıllık kiralamışız aslında
2 yıl sonra 5 kağıt alacağız.
neyse maliyetini ne kadar çıkarırsak o kadar iyi diye bakmak lazım. hiç verim alamadık ki adaman - tutmadı burada.