Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cund ustadimin Harputlu olduguna dair cesitli rivayetler var
Hatta imam efendi ile akrabaligi oldugu soylenmekte
Statsları iyi görünüyor yukarıda paylaştım. Ederson iy kaleci kalecilik olarakJohn Victor icin 5.8 milyon serbest kalma bedeli var demisler redditte okudum ..Genel olarak kaleciligiyle ilgili net bir yorum bulamadim Manu taraftari 2 kolu 2 gozu varsa Onanadan iyidir modunda![]()
Cuestada umarım olur - Rusların market kıtlığı (gedsona verdikleri para biraz ondan) bu opsiyona zorlarsa ne güzel. Bons beklentim aşırı yok . maaşı 1.5 ortalamada olduğuna hallolmayacak iş değilde.Cuesta'yı falanda Spartak Moskovo'ya satabilirsen 6+2 veya direk 8 milyona falan çok iyi girdi olacak mesela. Bir de Zaniolo giderse ki o bana biraz zor gibi geliyor çünkü 9-10 milyonluk teklif Brezilya'dan bir de diğer ilgilenen takımda Neom deniyor bonservisi ile alabilecek takım. Oralara gider mi Zaniolo?
25m a falan gitti nasıl alıcazdonnaruma falan zaman kaybı demiştik. keşke petrovici alsaydık.
Fenerde kombine geçerliydi, o yüzden onlar gelmedi. Bizde geçerli değil bilet alanlar %99 gelecekŞu sayfa günlerdir dolanıyor da, fb lazio için full diye sıkıyordu.. özete baktım yarısı boş kalmış stadın
R.tas adam akilli gidip izlemek lazim oyuncuyu bizim en buyuk problemimiz bu maslesef.. Frankowski ilk geldiginde buyuk takimda zorlanacagina dair yorumlar okumustum ligi yakin edenlerden ..tabi nafi alpay gibi bazi ligue 1 takipcileri de cok olumlu konusmustu ..Frankowski mevzusu bize ders olmalı. Belli bir yaşın üzerinde olup da oynadığı max kulüp Rennes filansa uzak duracaksın. Her böyle CV'li topçu ismi geçtiğinde ''ama Marcao da küme düşen takımdan gelmişti'' demeyeceksin. Biri 22 yaşındaydı, Frankowski 29... Yani scouting işinin zirvelerinden birisi olan Fransa'nın göbeğinde 29 yaşına kadar kimse almaya değer görmemiş, sen gidip alıyorsun. Bu topçuyu scout ekibinde öneren(ler) her kimse derhal kulüple ilişkisi kesilmeli.
Osimhen daha iyi oyuncuArkadaşlar size bir soru.
Bu Liverpool’un aldığı santrafor Ekitike nasıl bir oyuncu?Osimhen ile kıyaslayabilir misiniz?
Statsları iyi görünüyor yukarıda paylaştım. Ederson iy kaleci kalecilik olarak
Ekitike kanat değil mi daha çokOsimhen daha iyi oyuncu
O zaman biz Osimhen’i ucuza aldık diyebiliriz.Osimhen daha iyi oyuncu