Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamı alt yapıya getirmek gerekiyor, fenerde çok iyi işler yaptı

Kaleci işi canımı sıktı. Yeter artık gidin Sırp liginden Danimarka liginden 10 tane adam izleyip bulun. Bu kadar zor değil bu iş ya

Cund ustadimin Harputlu olduguna dair cesitli rivayetler var

Hatta imam efendi ile akrabaligi oldugu soylenmekte

Olabilir evet. Ayrıca Gladyatör'ün Elazığ versiyonundan ziyade Truva'nın Çorum versiyonu ile ilgilenmesine de anlam veremiyorum.

Cuesta'yı falanda Spartak Moskovo'ya satabilirsen 6+2 veya direk 8 milyona falan çok iyi girdi olacak mesela. Bir de Zaniolo giderse ki o bana biraz zor gibi geliyor çünkü 9-10 milyonluk teklif Brezilya'dan bir de diğer ilgilenen takımda Neom deniyor bonservisi ile alabilecek takım. Oralara gider mi Zaniolo?
Cuestada umarım olur - Rusların market kıtlığı (gedsona verdikleri para biraz ondan) bu opsiyona zorlarsa ne güzel. Bons beklentim aşırı yok . maaşı 1.5 ortalamada olduğuna hallolmayacak iş değilde.

burdaki ortamdan sonra oraya ikna olması zor olabilir.

Zaniolo hayatta arabistana gitmez bence - yoksa o Neom yeni geldi , paralı geliyor muhabeti vardıda... Avrupa'dan uzağını istemez düşüncesindeyim.

Kaleci dediğin Avrupa'dan alınır. Güney Amerika'dan kaleci alıp da kazıklanmama ihtimalin yüzde 1 filan.

Arkadaşlar size bir soru.
Bu Liverpool’un aldığı santrafor Ekitike nasıl bir oyuncu?Osimhen ile kıyaslayabilir misiniz?

Bilmiyorum farkında mısınız ama Osimhen paylaşımlarının beğeni sayıları.. Lazio maçının satılan bilet sayıları

Bize yakışmayacak düzeyde kaldı..

İnanılmaz bi durgunluk var taraftarda bu hayra alamet değil

noname hesapları transfer paylaşımı altındaki "@grok" spamleri çok komik ya

Frankowski mevzusu bize ders olmalı. Belli bir yaşın üzerinde olup da oynadığı max kulüp Rennes filansa uzak duracaksın. Her böyle CV'li topçu ismi geçtiğinde ''ama Marcao da küme düşen takımdan gelmişti'' demeyeceksin. Biri 22 yaşındaydı, Frankowski 29... Yani scouting işinin zirvelerinden birisi olan Fransa'nın göbeğinde 29 yaşına kadar kimse almaya değer görmemiş, sen gidip alıyorsun. Bu topçuyu scout ekibinde öneren(ler) her kimse derhal kulüple ilişkisi kesilmeli.
R.tas adam akilli gidip izlemek lazim oyuncuyu bizim en buyuk problemimiz bu maslesef.. Frankowski ilk geldiginde buyuk takimda zorlanacagina dair yorumlar okumustum ligi yakin edenlerden ..tabi nafi alpay gibi bazi ligue 1 takipcileri de cok olumlu konusmustu ..
Buyuk takimda oynamak ayri bir olay oyuncunun meziyetlerini mentalini hatta eski takiminin nasil oynadigini iyi analiz etmek lazim..
En basit Ahmed Kutucu anadolunun yildizi olarak geldi bize istatistikleri yaniltici buyuk takimda yapamaz dedik millet ustumuze cullandi.. Simdi gelen gecen saydiriyor..
Misal su Cuestayi kim nerede izledi kac macini izledi ne gordu de 8 milyon para vermeye deger buldu ..
Her transfer tutacak diye bir kaide yok elbet ama bizim karavanamiz da gercekten fazlaca oluyor bunu azaltmak lazim

Osimhen transferini iyi ki erkenden bitirdik, Newcastle Isak’ı sattığı an Osimhen transferine girerdi kesin.

keza sane transferi. süreç 1 ay daha uzasaydı musiala'nın sakatlığından ötürü bayern münih sane'yi de bırakmazdı.

17 arkadaş yarın ki maç icin Bartın'dan yola çıkıyoruz
images.webp

Ekitike, Mbappe gibi ya daha çok kanat forvet diyeceğin bir adam bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt