- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
8 diyor digerleri de. 1+7 diyeLökip 5.5-6m€ zorunlu satın alma diyor Frank için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 diyor digerleri de. 1+7 diyeLökip 5.5-6m€ zorunlu satın alma diyor Frank için.
Sesko, Manu'yu istiyordu ama Manu bonservisi konusunda anlaşamayınca bir türlü Newcastle'a evet demiş.
Tarihinin en pahalı transferi Florian Wirtz'i niye kurban ettin?Liverpool napiyor ya
Alisson
Frimpong vvd konate kerkez
Gravenberch mcallister
Salah Ekitike Isak Gakpo
Bu ne ya
Neden ? Parasını ödesinler çok istiyorlarsaMorata olayını gereksiz uzattık.
O nu komple unuttum oha gakpo yerine WirtzTarihinin en pahalı transferi Florian Wirtz'i niye kurban ettin?
Liverpool napiyor ya
Alisson
Frimpong vvd konate kerkez
Gravenberch mcallister
Salah Ekitike Isak Gakpo
Bu ne ya

Ne olduğu kim olduğu belli değil, kimse 1 maçını bile izlememiştir.
Fifa'ya bakıyorum, FM 24'e bakıyorum cacık gibi kaleci ama bi kere twitter'da ismi çıktı ya herkes Lammens gelsin diyor.
Bu adam geleceğine gözümüzün önünde yıllardır olan, ne olduğunu bildiğimiz Uğurcan'ı veya Berke'yi alsak en azından kontenjandan kar ederiz.
Galatasaray'ın Morata için gelen teklifleri reddetmesinden dolayı Milan ve Como yönetimleri çok sinirli. İki kulübün de planları etkilendi. (Tuttosport)
Maignan = 8-10+ Morata yapalim
Milan bizden total 14-16+Comodan 6-8 aliyor böyle
Ne alakası var, elalem sana topçusunu satarken kırk dereden su getirtiyor, tam olarak yapılması gereken yapılıyor. Herifler bu yıl 85 milyon euro bonservis harcadılar, sahiplerinin mal varlığı 40 milyar doları geçiyor, ödesinler ederini hayrını görsünler.Morata olayını gereksiz uzattık.
Konate yerine bir stoper kesin almamalılar.O nu komple unuttum oha gakpo yerine Wirtz
Fiyatlarla alakası yok, bizim ülkede hazırlık maçı izleme kültürü yok. Bedava yapsan yine dolmayacak.Biletleri pahalı belirlemek hata oldu, stad dolmayacak gibi.