Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morata işini de halledip zararsız çıkmak lazım. Cuesta, Köhn, Zaniolo, Yusuf, Nelsson'da en kısa zamanda satabilmeliyiz.

Galatasaray'ın Morata için gelen teklifleri reddetmesinden dolayı Milan ve Como yönetimleri çok sinirli. İki kulübün de planları etkilendi. (Tuttosport)

Maignan = 8-10+ Morata yapalim

Milan bizden total 14-16+Comodan 6-8 aliyor böyle

Milan ve Como neden sınırlı yahu adam bizim oyuncumuz istediğimizi verecekler alacaklar. Osimhen'i biz 50ye alabildik mi?

Ne olduğu kim olduğu belli değil, kimse 1 maçını bile izlememiştir.

Fifa'ya bakıyorum, FM 24'e bakıyorum cacık gibi kaleci ama bi kere twitter'da ismi çıktı ya herkes Lammens gelsin diyor.

Bu adam geleceğine gözümüzün önünde yıllardır olan, ne olduğunu bildiğimiz Uğurcan'ı veya Berke'yi alsak en azından kontenjandan kar ederiz.

lammens ii kaleci

#net şekilde

Galatasaray'ın Morata için gelen teklifleri reddetmesinden dolayı Milan ve Como yönetimleri çok sinirli. İki kulübün de planları etkilendi. (Tuttosport)

Maignan = 8-10+ Morata yapalim

Milan bizden total 14-16+Comodan 6-8 aliyor böyle

Bu odun kafayi 17 yas ile idmana yollayin gerekirse anlasin antremana katilmamak ne demek. Milan ve comonun sinirini dikeyim. Viz gelir tiris gider

Bir şekilde Frank'den zarar etmeden (ya da çok küçük bir zarar ile) çıktık.

Zaten 6 aylık Gs macerasından önce, Fr Ligi'nde gayet piyasası olan bir oyuncuydu. 6 ayını kötü geçirdi diye piyasası kaybolacak değildi. Majör zarar ettirmeyeceği belliydi.

Bence esas Jelert ve Cuesta çok feci saplandı bize. Onlardan büyük zarar etmeden çıkmamız imkansız gibi.

Cuesta + Jelert'e toplam 17+2 m euro bonservis taahhüdüne girdik.

Maaşları hariç 19 m euro bonservis taahhüdü, üzerine bir de saçma sapan maaşlar ve sahadaki karşılığı 0.

Ah ulan Hatip.

Morata olayını gereksiz uzattık.
Ne alakası var, elalem sana topçusunu satarken kırk dereden su getirtiyor, tam olarak yapılması gereken yapılıyor. Herifler bu yıl 85 milyon euro bonservis harcadılar, sahiplerinin mal varlığı 40 milyar doları geçiyor, ödesinler ederini hayrını görsünler.

O nu komple unuttum oha gakpo yerine Wirtz
Konate yerine bir stoper kesin almamalılar.

Hem stoper rotasyonu çok dar hem de sakatlık sorunu yaşıyor stoperleri.

Saliba, Arsenal ile sözleşme uzatmayı hala imzalamadı. Ben olsam direkt gider teklif yapardım madem bu kadar paraları var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt