Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biletleri pahalı belirlemek hata oldu, stad dolmayacak gibi.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama tamamı dolsa sanırım bilet fiyatlarından gelen toplam tutar 2.5 milyon € olacakmış sadece bu maç özelinde.

%60-70'i bile dolsa güzel para ediyor. Bir hazırlık maçı için gayet güzel para.

biz morata'yı göndermek istemiyoruz belli ki

#akıllıca

Ne kadar doğru bilmiyorum ama tamamı dolsa sanırım bilet fiyatlarından gelen toplam tutar 2.5 milyon € olacakmış sadece bu maç özelinde.

Tamamı dolsa 5 milyon euro olacak bilet fiyatlarından gelir.

Bir şekilde Frank'den zarar etmeden (ya da çok küçük bir zarar ile) çıktık.

Zaten 6 aylık Gs macerasından önce, Fr Ligi'nde gayet piyasası olan bir oyuncuydu. 6 ayını kötü geçirdi diye piyasası kaybolacak değildi. Majör zarar ettirmeyeceği belliydi.

Bence esas Jelert ve Cuesta çok feci saplandı bize. Onlardan büyük zarar etmeden çıkmamız imkansız gibi.

Cuesta + Jelert'e toplam 17+2 m euro bonservis taahhüdüne girdik.

Maaşları hariç 19 m euro bonservis taahüdü, üzerine bir de saçma sapan maaşlar ve sahadaki karşılığı 0.

Ah ulan Hatip.
Olur mu ya topçu değildi işte enayiyi bulup gönderdik Rennes’e

Tamamı dolsa 5 milyon euro olacak bilet fiyatlarından gelir.
Emin değilim de stat giderleri cart curt işte cebe girecek gelir gibi bir şey okumuştum ondan 2.5 yazdım ama yarısı da maliyet olacak değil.

Çok daha iyi 5 milyon €. Şu anki satış hali ile birlikte en az 3.5 milyon € cebe koyduk demektir.

Yarin ki organizasyon için fikrimi basin toplantısı konusunda söylemiştim ayni yerdeyim. 16 milyonluk şehirde 50 K adam bulamiyorsak çok taraftariz sayılarimiz arttikca artiyor, çıldırdık vs boş.

Tam dolu 4-5 milyon euro civarı gelir olur tahmini

Beşiktaş yönetimi, Milot Rashica'ya kendisine kulüp bulması gerektiğini söyledi. (Kosovo Football)

Yarin ki organizasyon için fikrimi basin toplantısı konusunda söylemiştim ayni yerdeyim. 16 milyonluk şehirde 50 K adam bulamiyorsak çok taraftariz sayılarimiz arttikca artiyor, çıldırdık vs boş.
Boş değil o laflar. Hazırlık maçına seyirci bulmak zor bizim ülkede. Resmi maçlar kapalı gişe, kombine bulamıyor millet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt