Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Ucuz olsa dolardı imza töreni sebebiyleFiyatlarla alakası yok, bizim ülkede hazırlık maçı izleme kültürü yok. Bedava yapsan yine dolmayacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ucuz olsa dolardı imza töreni sebebiyleFiyatlarla alakası yok, bizim ülkede hazırlık maçı izleme kültürü yok. Bedava yapsan yine dolmayacak.
Çoğu kişi yaz tatilinde, fiyatlarda bir tık pahalı zaten dolmaması normal bence.Fiyatlarla alakası yok, bizim ülkede hazırlık maçı izleme kültürü yok. Bedava yapsan yine dolmayacak.
120m pound verdikleri wirtz neredeLiverpool napiyor ya
Alisson
Frimpong vvd konate kerkez
Gravenberch mcallister
Salah Ekitike Isak Gakpo
Bu ne ya
Ne kadar doğru bilmiyorum ama tamamı dolsa sanırım bilet fiyatlarından gelen toplam tutar 2.5 milyon € olacakmış sadece bu maç özelinde.Biletleri pahalı belirlemek hata oldu, stad dolmayacak gibi.
Tamamı dolsa 5 milyon euro olacak bilet fiyatlarından gelir.Ne kadar doğru bilmiyorum ama tamamı dolsa sanırım bilet fiyatlarından gelen toplam tutar 2.5 milyon € olacakmış sadece bu maç özelinde.
%60-70'i bile dolsa güzel para ediyor. Bir hazırlık maçı için gayet güzel para.
Zannetmiyorum, yukarda arkadaşın yazdığı gibi, tatil döneminin olması da etken.Ucuz olsa dolardı imza töreni sebebiyle
Olur mu ya topçu değildi işte enayiyi bulup gönderdik Rennes’eBir şekilde Frank'den zarar etmeden (ya da çok küçük bir zarar ile) çıktık.
Zaten 6 aylık Gs macerasından önce, Fr Ligi'nde gayet piyasası olan bir oyuncuydu. 6 ayını kötü geçirdi diye piyasası kaybolacak değildi. Majör zarar ettirmeyeceği belliydi.
Bence esas Jelert ve Cuesta çok feci saplandı bize. Onlardan büyük zarar etmeden çıkmamız imkansız gibi.
Cuesta + Jelert'e toplam 17+2 m euro bonservis taahhüdüne girdik.
Maaşları hariç 19 m euro bonservis taahüdü, üzerine bir de saçma sapan maaşlar ve sahadaki karşılığı 0.
Ah ulan Hatip.
Tabiki etkisi var da milyonlarca insan var istanbul'da, yine de dolardıZannetmiyorum, yukarda arkadaşın yazdığı gibi, tatil döneminin olması da etken.
Emin değilim de stat giderleri cart curt işte cebe girecek gelir gibi bir şey okumuştum ondan 2.5 yazdım ama yarısı da maliyet olacak değil.Tamamı dolsa 5 milyon euro olacak bilet fiyatlarından gelir.
Tam dolu 4-5 milyon euro civarı gelir olur tahminiNe kadar doğru bilmiyorum ama tamamı dolsa sanırım bilet fiyatlarından gelen toplam tutar 2.5 milyon € olacakmış sadece bu maç özelinde.
%60-70'i bile dolsa güzel para ediyor. Bir hazırlık maçı için gayet güzel para.
Tabiki etkisi var da milyonlarca insan var istanbul'da, yine de dolardı
Boş değil o laflar. Hazırlık maçına seyirci bulmak zor bizim ülkede. Resmi maçlar kapalı gişe, kombine bulamıyor milletYarin ki organizasyon için fikrimi basin toplantısı konusunda söylemiştim ayni yerdeyim. 16 milyonluk şehirde 50 K adam bulamiyorsak çok taraftariz sayılarimiz arttikca artiyor, çıldırdık vs boş.