Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: “Kim Min Jae'nin ayrılacağını biliyorum. Maliyeti şu durumda bizim için çok yüksek. Gündemimizde yok."

Okan Buruk: "Kim min-Jae'nin ayrılacağını biliyorum ama maliyeti yüksek transfer. Şu anda o maliyetlerde transfer zor. Öyle bir görüşmemiz de olmadı. Maliyeti yüksek."

Şampiyonlar Ligi için kuruluyor bu kadro Osimhen'den sonra kaleci, sağbek(stoper) ve orta saha alınacaktır

Bu iyiymiş 🤣
GxNceq5XIAEUudw.webp

Avrupa’da Davidson sakatlık ya da cezalı olsa yerine kim oynar? Maç gelene kadar 10 yıl yaşlanırız sıkıntıdan, stoper elzem ayrıca stoper de oynayabilecek sağ bek de elzem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avrupa’da Davidson sakatlık ya da cezalı olsa yerine kim oynar? Maç gelene kadar 10 yıl yaşlanırız sıkıntıdan, stoper elzem ayrıca stoper de oynayabilecek sağ bek de elzem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav sagbek ve ortasaha da gelecek.cokta şey yapmayın şimdi

Gardi sabırlı olun dedi

Okan Buruk: Victor Osimhen sonrası önceliğimiz stoper ve kaleci transferi.
Singo'yu alıp stoperde oynatırım diye düşünmemeli bence , büyük hata olur valla.Ben monacoda hiç izlemedim stoperde ama afrika kupasında ve torinoda sağda izledim tren gibi gidip geliyor , aşırı hızlı çok iyi çıkışları var savunması iyi bir bek direkt.Bindirmeleri falan da muazzam ama tabii hucum kısıtlı bir tek öyle bir problemi var Boey'e benziyor biraz.Fizik ve hızla falan da savunmuyor bu arada direkt pozisyon alması ve müdahaleleri de iyi.Ben stoperde oynayıp o bindirmelerden ve geniş kenar kullanımdan mahrum kalmamızı istemezdim

Hocanın dediklerinden anladığımız
kaleci,stoper,sağ bek, 10 no istiyor

Canavar gibi bir şey, sağ bek tarafından gelmezler eren ve jakobs kötü görünür
direkt canavar ya.Vanderson oyun kurucu bek diye o oynuyor büyük ihtimalle ama hücum dışında her şeyi üst düzey Singo'nun.Sağ beke koysak direkt g.tu yiyen gelsin durumu olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt