Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.288
- 18.445
- 1.338
Okan Buruk: “Kim Min Jae'nin ayrılacağını biliyorum. Maliyeti şu durumda bizim için çok yüksek. Gündemimizde yok."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Versaydan çıkmam diye direnen adama giyotin yolu görünür yalnız bizden söylemesiGianluigi Donnarumma, PSG'den ayrılmak istemediğini menajerine iletti.
(RMCsport)
Okan hoca bu sene yuhlanarak istifa eder gider, durum onu gösteriyor
Hem de acayip yüksek yıllığı ile beraberOkan Buruk: "Kim min-Jae'nin ayrılacağını biliyorum ama maliyeti yüksek transfer. Şu anda o maliyetlerde transfer zor. Öyle bir görüşmemiz de olmadı. Maliyeti yüksek."
Canavar gibi bir şey, sağ bek tarafından gelmezler eren ve jakobs kötü görünürsağ beke singo gelmeli.Sağ tarafta tren gibi gider valla tam bizlik işte geçiş de savunur
Singo'yu alıp stoperde oynatırım diye düşünmemeli bence , büyük hata olur valla.Ben monacoda hiç izlemedim stoperde ama afrika kupasında ve torinoda sağda izledim tren gibi gidip geliyor , aşırı hızlı çok iyi çıkışları var savunması iyi bir bek direkt.Bindirmeleri falan da muazzam ama tabii hucum kısıtlı bir tek öyle bir problemi var Boey'e benziyor biraz.Fizik ve hızla falan da savunmuyor bu arada direkt pozisyon alması ve müdahaleleri de iyi.Ben stoperde oynayıp o bindirmelerden ve geniş kenar kullanımdan mahrum kalmamızı istemezdimOkan Buruk: Victor Osimhen sonrası önceliğimiz stoper ve kaleci transferi.
Her sene bir yerleri boş bırakıyoruz, bu sene orta saha boş olacak belli oldu.hem mertens hem demirbay gitti. ortasaha nasil oncelik olmaz?
İki ihtimal var:Gianluigi Donnarumma, PSG'den ayrılmak istemediğini menajerine iletti.
(RMCsport)
direkt canavar ya.Vanderson oyun kurucu bek diye o oynuyor büyük ihtimalle ama hücum dışında her şeyi üst düzey Singo'nun.Sağ beke koysak direkt g.tu yiyen gelsin durumu olurCanavar gibi bir şey, sağ bek tarafından gelmezler eren ve jakobs kötü görünür