Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morata 6m
Cuesta 6m
Frankowski 1.5m kiralama(6m opsiyon)

hızlıca 13.5m gibi bir para girişi olsun da kaleci alsınlar

Dursun Başkan Osimhen sonrası pintilik yapma.

İyi değil çok iyi oyuncu aldık o ayrı.

Ama bunun sonucunda Avrupa'da artık bir şeyler yapmak için eksikler çok iyi isimler ile orta vadeli kapatılmalı en az.

Ederson alınsa 5 yıl kaleci aramazsın mesela.

Ha 10 yıl aramayacağımız kaleciyi aynı maliyete alabiliyorsanız alkışlarım ama gidip 30 yaşına gelen Uğurcan'a 15.000.000 Euro bonservis üzerine senelik 3-3.5 kontrat vereceksen olmaz. Bu ise kafandaki plan vazgeç lütfen. Daha ucuz değil o etin yahnisi boşa gider yapma.

Berke için ise görüşüm net. Fanatik FB'li bu kulüp kapısından girmemeli. Ayrıca geçen sene iyi de olsa performansı büyük takım kalecisi için yeterli değil asla. Çaylak kaleci.

O yüzden yerli falan düşünmeyin.

Tarihimizde yok. En çok tutan yerli Günay ben öyle diyeyim size.

-yabancı kalecide istediğimiz adamları alamadık

- Trabzon büyük mali sıkıntıda. Transfer yapamıyorlar

Parçaları birleştirince 10-15 milyona bağıra bağıra uğurcan geliyor.
"Sen 80 milyon yurt dışına çıkarıyorsan bi 20 milyon da bizi göreceksin" ;)

Adanadaki Murice sulanalim diyecektim de ipswich taraftar yorumlarina baktim gelmis gecmis en kotu kaleci diyen mi dersin kalecilik namina tek ozelligi uzunluk diyen mi dersin herifi ezmisler resmen ..
Bir tanesi de İtalyaya transfer muhabbeti cikinca RİP İtaly yazmis : )

Abi zaten sinirliyim

Berber sacimi cok kisa kesti

Üstüne ederson yatti

Rezalet bi cuma

Ulan geçen benim berber de aynısını yaptı, diyorum ki uzunluk iyi, eşitlemem lazım diye diye

şundan
images

Şuna çevirdi
images

Sommer ile 1+1 en mantıklısı gibi duruyor. Kalan bütçeyi sağ bek, stoper ve orta sahaya bölüştürelim.

City de Ederson'un yedek kaleci olmayacağının farkındadır. Bu "öncelik değil" haberi de bizim yönetimin hamlesi gibi duruyor. Donnarumma vs zorlarız ama City inadını kırabilirsek yine hamle yaparız. Arap kulüpleri hariç kimse Ederson'a 20 vermez.
Guardiola kalmasını istiyorsa kalır. Burdaki tutum oyuncuda biter fakat Ederson bile ses etmez.

En başında yazılmıştı Ederson ismi çıktığında, Guardiola gitmesini henüz onaylamadı ve her şey ona bağlı diye. City için 10-20 bir şey değil.

Haluk patlar da Dursun Özbek karar değiştirip parayı verirse patlar.

Ya da son kez teklif yapalım derse patlar.

Şimdi gidip Uğurcan'ı isteyecek kendisi önce.

Trabzon başkanı da Ederson 20 ise biz de 20 istiyoruz başkan diyecek.

Sonrasında da onu da almayacağız.

Ondan sonra geri çark gelir Berke'ye gitmezsek (ki onun için de 10 isteniyor 4'ü de FB'ye gidecek bir de).

Hemen fail oldu diye asıp kesmeye gerek yok bence. Ya Donna'da bitme ışığı görüldüyse? O zaman bu adamlar beklemekte haklı. Donna olma varsa her türlü kovalanır misal. Ağustos sonuna kadar süre var. Günay ligde götürür o vakte kadar.

Haluk'un haberi, City'nin inadını kırma hamlesi de olabilir. Büyük adamların peşindeyiz ya, Carrusca, Barusso devirleri bitti.

Ha olmadı veya olmayacaksa git Sommer'e yapıştır parayı, iki seneliğine konuyu kapat. Veya Tzolakis de çok potansiyelli ama adı geçmiyor niyeyse.

Hemen fail oldu diye asıp kesmeye gerek yok bence. Ya Donna'da bitme ışığı görüldüyse? O zaman bu adamlar beklemekte haklı. Donna olma varsa her türlü kovalanır misal. Ağustos sonuna kadar süre var. Günay ligde götürür o vakte kadar.

Haluk'un haberi, City'nin inadını kırma hamlesi de olabilir. Büyük adamların peşindeyiz ya, Carrusca, Barusso devirleri bitti.

Ha olmadı veya olmayacaksa git Sommer'e yapıştır parayı, iki seneliğine konuyu kapat. Veya Tzolakis de çok potansiyelli ama adı geçmiyor niyeyse.

Tzolakis gelmek istiyor mu ki? Adam zaten Yunanistan'da oynuyor Türkiye yerine direkt Almanya-Fransa-İtalya pazarına dalayım kafam rahat etsin diyordur %80.

Bu tarz adamları almak Ederson'dan falan daha zor.

Adam kendini kurtarmak istiyor zaten o düzenden, pazardan vs.

Tzolakis gelmek istiyor mu ki? Adam zaten Yunanistan'da oynuyor Türkiye yerine direkt Almanya-Fransa-İtalya pazarına dalayım kafam rahat etsin diyordur %80.

Bu tarz adamları almak Ederson'dan falan daha zor.

Adam kendini kurtarmak istiyor zaten o düzenden, pazardan vs.
bence ikna edilir oyuncu ama kulübü çok isteyecektir kesin. bide 21-22 yaşında mı ne daha. ordan patlar bence o isim.

guardiola manyağı edersonu niye salmıyon kaleci de aldın

stoper mi oynatacan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt