Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli kaleci tabii bu isimlerden sonra olumsuz görülür ama ben stoperde ya da orta sahada kullanılabilecek +1 yabancı imkanını olumlu karşılarım. Hem sol stoper hem sağ bekte güçleneceksek yerli kaleciye okeyim şahsen.

Kavukçu 2 gün önce lütfen sakin olun ve bize güvenin dedi.

Ben bu çağrıya uyma taraftarıyım.

Sabah akşam yönetime hocaya sallayıp işler iyi gidince sus pus olup işler kötü gidince de sabaha kadar ben demiştim diye kafa şişirmek kadar boş iş yok.
Alırız hepsini yangına gerek yok. Günay var idare eder 3 maç

Ucuza, beleşe kaleci yok.

Uğurcan’a bile gitsen Ederson’dan aşağı para istemeyecekler

Ugurcan burda begenilmiyor ama iyi bir kaleci

Beklenti’yi yükseltti yönetim

Bu yüzden ugurcan gelirse tepki olur

Taraftar tepkisi olunca transferler tutmuyor genel de baski olustugu icin oyuncu üzerinde

Yani bu saatten sonra yabanci kaleci sart

Ugurcan burda begenilmiyor ama iyi bir kaleci

Beklenti’yi yükseltti yönetim

Bu yüzden ugurcan gelirse tepki olur

Taraftar tepkisi olunca transferler tutmuyor genel de baski olustugu icin oyuncu üzerinde

Yani bu saatten sonra yabanci kaleci sart
Uğurcanı 15 e almam. İyi kaleci kötü kaleci mevzusu değil. Daha genç avrupalı ayağı daha iyi olan kaleciyi alırım

Bende üçünü de alırım onda sıkıntı yok hepsi a kalite ama anlatmak istediğim alisson gelirse daha çok forma sattırır daha çok pr yaptırır, İcardi etkisi yaratır
Donna gelse gözleri dolu dolu bacaklarına sarılacak üyemiz var --> @Sergen Zeren

Ederson gelse üzerine atlayıp kaslarını yoklayacak üyemiz var --> @Onur Bakır

Ucuza, beleşe kaleci yok.

Uğurcan’a bile gitsen Ederson’dan aşağı para istemeyecekler
Olaya sadece bonservis olarak bakma maaş olarak total maliyet bak. Uğurcan'a da 20 milyon bonservis falan vermeyiz 10 milyona bırakırlarsa bir ihtimal. Lammens veya bu tarz bir isme 15-20 bonservis verebiliriz mesela çünkü maaşı 1-1.5 milyon olur ve ileride satabileceğin bir oyuncu. Lakin Ederson'un maaşı da 8 milyon ve satamayız o yüzden ona bonservis 20 milyon veremeyiz.

Uğurcan diyorsunuz da, başkanı 20 milyon verseler dahi satmam diyordu. Uğurcana değmez.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tanrı Donnarummayi almamizi istiyor

Keşke

Vallahi 20 doğruysa 30 verip almak lazım.

Ederson da 8-9 istiyordu zaten yıllık ücret olarak. Donna da 12-13'e gelir yani.

Uğurcan'a gitsek 20 diye tutturdu başkanları. Kendisi de senelik 3.5-4 isteyecek falan 30 yaşında 6 ay sonra gerek yok yani.

Lammens veya Atubolu veya Restes gelmeli.
Potensiyelli genç kaleci alalım 3ü de u23 kuralına uyuyor.
Lammens diğerleri göre ciddi iyi duruyor.

1754037689874.webp

1754037722208.webp

1754037762147.webp

1754037829000.webp

1754037858220.webp

1754037880179.webp

Sezon baslayacqk. Kim niye as kalecisini satsin? Yapacaginiz isi seviyim. Bi de bize guvenin diyo showman.

Yada hoca zaniolodan memnun kalip kontenjan acabilmek icin yerli kaleciyi donmus olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt