- 3 Haziran 2015
- 56.910
- 66.044
- 4.143
Ibre dönüp duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
#yüzdeyüzAlisson da olmazsa Courtois’a dönecek herhalde ibre.
Şu aptallık beni yoruyor artık.
Alırız hepsini yangına gerek yok. Günay var idare eder 3 maçKavukçu 2 gün önce lütfen sakin olun ve bize güvenin dedi.
Ben bu çağrıya uyma taraftarıyım.
Sabah akşam yönetime hocaya sallayıp işler iyi gidince sus pus olup işler kötü gidince de sabaha kadar ben demiştim diye kafa şişirmek kadar boş iş yok.
Uğurcanı 15 e almam. İyi kaleci kötü kaleci mevzusu değil. Daha genç avrupalı ayağı daha iyi olan kaleciyi alırımUgurcan burda begenilmiyor ama iyi bir kaleci
Beklenti’yi yükseltti yönetim
Bu yüzden ugurcan gelirse tepki olur
Taraftar tepkisi olunca transferler tutmuyor genel de baski olustugu icin oyuncu üzerinde
Yani bu saatten sonra yabanci kaleci sart
Donna gelse gözleri dolu dolu bacaklarına sarılacak üyemiz var --> @Sergen ZerenBende üçünü de alırım onda sıkıntı yok hepsi a kalite ama anlatmak istediğim alisson gelirse daha çok forma sattırır daha çok pr yaptırır, İcardi etkisi yaratır
Olaya sadece bonservis olarak bakma maaş olarak total maliyet bak. Uğurcan'a da 20 milyon bonservis falan vermeyiz 10 milyona bırakırlarsa bir ihtimal. Lammens veya bu tarz bir isme 15-20 bonservis verebiliriz mesela çünkü maaşı 1-1.5 milyon olur ve ileride satabileceğin bir oyuncu. Lakin Ederson'un maaşı da 8 milyon ve satamayız o yüzden ona bonservis 20 milyon veremeyiz.Ucuza, beleşe kaleci yok.
Uğurcan’a bile gitsen Ederson’dan aşağı para istemeyecekler
Tanrı Donnarummayi almamizi istiyor