Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 milyon euro + Nelsson + Halil paketi karşılığında Uğurcan'a soğuk bakmam. Yabancı sınırı başa bela ve önümüzdeki yıl daha da daralacak.

Mesela FB, Duran ve Archie sayesinde rotasyonunu 2 oyuncu fazla genişletebiliyor. Biz de Uğurcan ile bunu sağlarız. Ayrıca yıllık maaşı da bahsi geçen yabancı kalecilerin 1/3'ü seviyesinde.
Uğurcan için çok yüksek. Sadece 12 max verilir. Nelsson'u en kötü 5-6'ya satarlar.

Tadın daim olsun kardeşim, berberin belli ki yaptığı işi bir sanat olarak görüyor, sen de tatile gidiyorum deyince sanatına yorum katmış:cigara:
“Abi çok az kesilecek hatta sakal icin geldim saçtan cok ufak keselim” dedim adam kele yakin bir sey yapti

Kötü de diyemedim eline saglik abi super dedim

Ağustos ayını belli ki Günay’la geçeceğiz, kendisine sağlık, kuvvet ve bol şans diliyorum, taraftardan da destek bekliyorum.

Cuesta icin 5+1.5 bonus teklif geldigi haberi dogru mu acaba

“Abi çok az kesilecek hatta sakal icin geldim saçtan cok ufak keselim” dedim adam kele yakin bir sey yapti

Kötü de diyemedim eline saglik abi super dedim
Ucuz yollu sürümden kazanan bir yere gittiğini de sanmıyorum. Genelde bu tarz yerlerde seni iyi dinleyip çok iyi anlamış gibi yaparak bildiği gibi kesenler var. Bir daha gitmezsin yeri paylaşta biz de gitmeyelim, İzmir di dimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt