Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ucuz yollu sürümden kazanan bir yere gittiğini de sanmıyorum. Genelde bu tarz yerlerde seni iyi dinleyip çok iyi anlamış gibi yaparak bildiği gibi kesenler var. Bir daha gitmezsin yeri paylaşta biz de gitmeyelim, İzmir di dimi ?
İzmir üstad 5 yildir oraya gidiyorum ama mahalle berberi

Normalde iyi yapiyor da bugun bokunu cikardi

Demek ki sorun olan detay buymuş. Kiralık bir bedel alınır bir de 2 yıl sonrada bonservisini verirler. En azından bonservisi ile gitmiş oldu ve muhtemelen zarar etmemiş olduk. Frankowski iyi oyuncuydu sonuçta Fransa'da yaptıkları belliydi oyuncunun ama büyük takım oyuncusu olmak, baskıyı kaldıra bilmek, güvenini kaybetmemek başka bir durum. Frankowski'de taktikten ziyade bu mental durum sorun oldu bence yanına pas atamıyordu çünkü bir ara.

Alisson’a hiç sıcak değilim umarım Ederson olur onun yerine. Lavuk City bize gelince ağırdan alıyor

Frankowski’de İki yıllık maaşından kurtulduysak ve iki yıl üstüne kiralık bedeli alacaksak o bile kâr sayılır

“Abi çok az kesilecek hatta sakal icin geldim saçtan cok ufak keselim” dedim adam kele yakin bir sey yapti

Kötü de diyemedim eline saglik abi super dedim

Bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler Emre_35

Ekli dosyalar

• images-63.webp
    images-63.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 3
Leao nun osiyle ne alakası var da beğeniyor anlamadım.

Asıl Sane nin Leao ile ne alakası varda Galatasaray’a geldikten sonra paylaştığı tüm postları beğeniyor ? Öncesinde beğeni yok hiç. Sane yi muhtemelen sağa seni sola Leao yu ileriye Osimhen i çekecez diye kandırıp aldık

2.5 milyon Euro'luk forma al o zaman hep kaçamak cevaplar.Soz ağızdan çıkana kadar senin esirin çıktıktan sonra sen onun esirisin bunu unutmamak gerek.Lafla peynir ekmek gemisi yürümüyor taraftar elinden geleni her zaman yapıyor sizler de biraz cebinizden verinde bizde görelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt