Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamıyorum illa bir başkanı arayacağım falan. Sen geçmiş yöneticilerden birisin gönlünden ne geçiyorsa mesela 2.5 milyon euro demişsin sözün yere düşmesin al yada o zaman yüksekten attın 500 adet al bunu sonra deprem bölgesine dağıt çocuklara. Her GS'li de seni takdir etsin.
115 milyon civarı yapıyor 2.5 milyon Euro bunlar bizim Osimheni gerçekten alacağımıza inanmadilar ki bende inanmıyordum yalan yok ancak eski yönetici olarak tv de atıp tutamazsın herkes bekler senden taraftar unutmaz.Ayni zamanda Mehmet Cıbara da 1-2 gün felan diye açıklama yapıyor Ederson için o da en az bu kadar yanlis ondan sonra taraftardan destek bekliyorlar.

Anlaşma doğruysa güzel iş olmuş.

Tek sıkıntı 2 yıl boyunca kiralık kotamızı düşürecek ama 8 Milyon Euro'luk paket ile tüm zararı çıkarttık.

Sözleşmesi'de yüksekti benzer şekilde. Onu da ödeyeceklerse mükemmel.

İlkay'a

4.000.000 + 1.500.000 sadakat primi verip 2 yıllık sözleşme imzalanabilir.

Fazlası zarar.

Kimse gitmez bence daha. Ön bölgede telafisi olmaz Yunus ve Barış'ın.

Soyunma odasında Muslera+Mertens ve Demirbay önemliydi. Onları kaybetmişken bu iki isim gidemez.

Sanchez
Lemina
Torreira
İcardi
Osimhen
Yunus
Barış

bunlar takımın şu an en ağır ve vazgeçilmez isimleri. Tabi Sane de öyle olacaktır, ama o yeni geldi zaten saymaya gerek yok. Kaan'ın da liderliği önemli.
City ilkay'ın bonservisini kendisine saldı mı ki o opsiyonu düşünelim ? ben oradan da tam emin değilim.

hatta ilkay'ın tam olarak City camiasından ayrlmayıda istemediğini düşünüyorum. Arteta gibi Pep'in yanına oturu eder mi bilemedim.

istediği kadar Galatasaraylıyım desin - adamın camiası City sonuçta.

Dkda müthişti ama homesick olabilir.Denenir olur yani

way be

abel xavier agabey..

Ekli dosyalar

• IMG_0260.webp
    IMG_0260.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 8
Takımın İq seviyesini artıracak Mertens gibi kurnaz bir ortasaha liderine ihtiyaç var yaşa başa bakılmadan alınmalı.İlkay vb
Sadece İlkay öyle kurnaz bir oyuncu falan değil bence lider de değil.

City kadrosunda öyle bir isim arıyorduysak o isim Bernardo Silvaydı o da gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt