Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.152
- 20.948
- 2.663
Barışa wow atanlar öz kardeşimdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ee Sallai’de 27’de geldi ama iş görüyor bir oyuncu tutmadı diye suyunu çıkarmamak lazımFrankowski mevzusu bize ders olmalı. Belli bir yaşın üzerinde olup da oynadığı max kulüp Rennes filansa uzak duracaksın. Her böyle CV'li topçu ismi geçtiğinde ''ama Marcao da küme düşen takımdan gelmişti'' demeyeceksin. Biri 22 yaşındaydı, Frankowski 29... Yani scouting işinin zirvelerinden birisi olan Fransa'nın göbeğinde 29 yaşına kadar kimse almaya değer görmemiş, sen gidip alıyorsun. Bu topçuyu scout ekibinde öneren(ler) her kimse derhal kulüple ilişkisi kesilmeli.
Bunlar niye her sene 50 tane adam transfer ediyorlar? 2000 lerin başındaki inter gibiler.
Niye biz mi seciyoruz onu?font seçim anketi nerede kardeşim
Dostum berber dili ve edebiyatına göre saçtan çok ufak kesilecek cümlesini bu adamlar saç çok ufak kesilecek olarak anlıyorlar direkt olarak kesin ifadeler söylemek lazım.“Abi çok az kesilecek hatta sakal icin geldim saçtan cok ufak keselim” dedim adam kele yakin bir sey yapti
Kötü de diyemedim eline saglik abi super dedim
Duyumun var galiba renkdasÇok güzel şeyler olacak![]()
Evet conterio önümüzdeki haftaları işaret ettiÇok güzel şeyler olacak![]()
Ağustos ayı müthüş mutlu haberler olacak , bekleyelim renktaşDuyumun var galiba renkdas
Bide iṣ ahlaki falan var diyorlar buna
@Ahmet KOLKOPARAN 'dan font önerisi rica edelimfont seçim anketi nerede kardeşim