Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.889
- 23.451
- 3.723
Yarın yapacaklar ve stadyumda yayınlayacaklar bence ilk olarakOsimhen transfer videosu yapmadı yav bizimkiler cidden. Sebebi ne ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın yapacaklar ve stadyumda yayınlayacaklar bence ilk olarakOsimhen transfer videosu yapmadı yav bizimkiler cidden. Sebebi ne ?
Renktaşım onu diyorum bu adam idmana çıkmak zorunda, sözleşmesinin karşılığını alıyor ve gereklerini yerine getirmek zorundaadam 3 idmandır yok ortada hocam - müsait olsa bile forma giymemeli durum böyleyken.
üzücü bir durum Moraya gibi topçu için ama profesyonellikten uzak bir tavırda gibi duruyor. Gergin vs değil tabi ama "beni yollayın" diye bağırmadığı kaldı adamın.
Saçma bir şey. Üzerinden 2 gün geçmiş olacak. Eğer büyük bir prodüksüyon yaptılarsa eyvallahYarın yapacaklar ve stadyumda yayınlayacaklar bence ilk olarak
Istedigimiz parayi verdikleri takdirde gidebilir ama. Biz osimhende istedikleri parayi verdigimizde geldiği gibi. Biz adl nin istedigi parayi vermesek istedigi kadar gelmek isteseydide olmazdi yani.Bu arada biraz empati yapsaniz?
Osimhen'de bize gelmek icin Napoli'ye gitmedi, antrenmanlara bile cikmadi. Onu simdi kral ilan ediyorsunuz ama Morata gitmek istiyor diye hain mi oluyor? Tamam mazareti yoksa antrenmanlara cikmali en kotu noter tespiti yapartirirsin para cezasi falan verirsin, ama gitmek istiyor iste bu cok net.
Bakın bu oyuncuların yerlerine en az aynı kalitede adamlar gelmezse osimhen sane transferleri avrupa için boşa gider.Mertens gitti yerine kimse gelmedi
Muslera gitti yerine kimse gelmedi
Kerem Demirbay gitti yerine kimse gelmedi
Boey gitti hala yeri boş
Geçen sene Kerem gitti kimseyi almamıştık.
Bu içeriden hallederiz olayından çıkmak gerekiyor
Dedigini anliyorum ama adam agustos sonunu birak yarin cekip gitme modunda gibi.Renktaşım onu diyorum bu adam idmana çıkmak zorunda, sözleşmesinin karşılığını alıyor ve gereklerini yerine getirmek zorunda
Bu adam sıradan bir futbolcu da değil, Morata gibi adamın Ağustos sonuna kadar kadroda bulunması büyük güvence
Bir şekilde hukuki yollardan uyarılıp idmana çıkması konusunda ikna edilmeli, çıkmıyorsa da sözleşmesi gereği uygulanması gereken yaptırım uygulanmalı ki başka futbolculara örnek olsun
tahmin alalımTribün doluluk yeni sayiya son 10 dk
31540tahmin alalım
32-33 bintahmin alalım