Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.897
- 14.572
- 2.828
Şu formanın kırmızısı ne güzelmişmişmiş
Sasa Ilic idi bu değil mi?
Bugün olsa yine takımda olsun isterdim. Çok severdim bu adamı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu formanın kırmızısı ne güzelmişmişmiş
Ben millete sallamıyorum yöneticiler bu şekilde düşünebilir diyorum. Ben mesela kendi ekonomik durumuma göre destek olabiliyorum o yüzden de Osimhen'i getirin de demiyordum. Osimhen transferinin ekonomik olarak büyük risk olduğunu hep yazdım burada. "Taraftar çıldırdı, Osimhen'i istiyor", "Osimhen gelsin şu kadar şunu yapacağım" demedim.Ne alaka bok gibi ekonomiye rağmen hayvan gibi forma satılıyor store gelirleri uçtu gitti millet 50 derecede maça gitmek istemiyor diye altı bomboşmuş falan saçma olmuş.
Sen gidiyor musun acaba maça da millete sallıyosun
Zeytin şikayet eder ama sen niçin gitmiyorsun diye sorunca da susar
Ya sence taraftar çıldırdı osimheni istiyor dedi ve yönetim alırsak 1 milyar euroluk alışveriş yapar bunlar düşüncesiyle mi aldıBen millete sallamıyorum yöneticiler bu şekilde düşünebilir diyorum. Ben mesela kendi ekonomik durumuma göre destek olabiliyorum o yüzden de Osimhen'i getirin de demiyordum. Osimhen transferinin ekonomik olarak büyük risk olduğunu hep yazdım burada. "Taraftar çıldırdı, Osimhen'i istiyor", "Osimhen gelsin şu kadar şunu yapacağım" demedim.
Hayır ama en azından imza töreni vb. stad dolacak diye düşünmüş olabilirler.Ya sence taraftar çıldırdı osimheni istiyor dedi ve yönetim alırsak 1 milyar euroluk alışveriş yapar bunlar düşüncesiyle mi aldı
Osimhen transfer olmadan sezon biterken yazılanları hatırlıyorum da bağış kampanyası yapın. Bu taraftar bu parayı toplar gibi söylemler altı bomboşmuş demek ki. GS taraftar gücü o kadar güçlü değilmiş diye bakılır bu durumda.
Burada yönetimin neyini savunuyorum tam olarak? Yazdığımın yönetimle alakası ne? Osimhen transferi için kaç kere ekonomik olarak büyük risk, çılgınlık diye yazdım.Ligde her maçta kapalı gişe oynadık, mağazacılık rekor kırıyor
kombinelerin iptal edilmesine rağmen 50 derece sıcakta 37-38k dolacak stad ama beyefendi yönetimini savunmak için bu sefer taraftara sallıyor
Hagi, Popescu, Taffarel ve ve gelmiş geçmiş en iyi Türk futbolcu jenerasyonu ve başında Fatih Terim aklıma geliyor
Şimdi Osimhen, Icardi, Torreira, Davinson, Sane, Yunus, Barış, Eren ve o günleri bizzat yaşamış Okan hoca ile tekrar aynı günleri yaşamak için bir umut bir heyecan var
Yeter ki kalan 2-3 hamleyi doğru yapalım
Bu taraftar zaten kulübe gelir rekorları kırdırttı ve yine yapacak.Ben millete sallamıyorum yöneticiler bu şekilde düşünebilir diyorum. Ben mesela kendi ekonomik durumuma göre destek olabiliyorum o yüzden de Osimhen'i getirin de demiyordum. Osimhen transferinin ekonomik olarak büyük risk olduğunu hep yazdım burada. "Taraftar çıldırdı, Osimhen'i istiyor", "Osimhen gelsin şu kadar şunu yapacağım" demedim.